Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > CUTE: Monica Geuze reageert op geruchten over nieuwe liefde

CUTE: Monica Geuze reageert op geruchten over nieuwe liefde

CUTE: Monica Geuze reageert op geruchten over nieuwe liefde

Afgelopen week maakte Monica Geuze nog bekend dat haar relatie met rapper Lil’ Kleine voorgoed voorbij is en nu zou de vlogster al een nieuwe man aan de haak geslagen hebben. Gisteren was ze te gast bij ‘The Roast of Gordon’ en daar vertelde ze in een interview met Telegraaf dat ze inderdaad een nieuwe vlam heeft.

De gelukkige knaap zou de 25-jarige voetballer Lars Veldwijk zijn. En hoewel de brunette niet erg veel kwijt wilde over hun relatie, spraken haar ogen boekdelen. “Je zegt het heel goed, het is een hele leuke man”, antwoordde ze eerst nog voorzichtig. Of ze dan ook werkelijk aan het daten zijn? “Wellicht. We hebben het hartstikke gezellig samen.” Vorige week verschenen er ook al enkele foto’s van het koppel op Snapchat, maar nu reageerde de vlogster dus voor het eerst.

Nieuwe vlam

De vlogster liet er dus geen gras over groeien, maar haar ex Lil’ Kleine zou ook al een nieuw vlam hebben opgescharreld. De rapper werd kort na de breuk gespot met een nieuw meisje dat luistert naar de naam Yasmin en plaatste enkele intieme foto’s van hun beide op Instagram, die hij vervolgens ook snel verwijderde.

💕 @lilkleine

Een foto die is geplaatst door jennifer.scholten 💕 (@_lil_kleine1_) op

Lees ook: