Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > CUTE! Katja Schuurman en Robbie Williams zingen liefdesduet

CUTE! Katja Schuurman en Robbie Williams zingen liefdesduet

CUTE! Katja Schuurman en Robbie Williams zingen liefdesduet

Gisterenavond werd heel vrouwelijk Nederland plots jaloers op Katja Schuurman na haar bezoekje aan RTL Late Night. Niet enkel zat ze aan dezelfde tafel als Robbie Williams, ze kreeg later ook nog de kans om een liefdesduet met hem te zingen. En dat terwijl de zanger telkens dichter en dichter schoof… 

Presentator Humberto Tan kwam met het geniale idee om de twee sterren samen een liefdesliedje te laten zingen. Humberto vertelde Robbie Williams over de vroegere zangcarrière van Katja en dat het dus leuk zou zijn om hun beide te horen zingen. En hoewel Robbie de opdracht onmiddellijk accepteerde, was de actrice niet meteen overtuigd van het duet. Uiteindelijk verscheen de karaoke-versie van Robbie’s liedje ‘Something Stupid’ op het scherm en zetten beide sterren hun keel open. En hoewel Humberto het duo aanmoedigde om te eindigen met een romantische zoen, bleef het bij zenuwachtig giechelen en een zoen op de wang. Het resultaat zie je in het onderstaande filmpje.

De zanger was gisteren ook te gast bij het tv-programma Soundcheckers van Q-Music dj’s Wietze en Mattie en daar zullen ze zijn bezoek niet snel vergeten. Tijdens een vragenuurtje waarbij de fans hem werkelijk álles mochten vragen, werd de zanger stil bij een vraag over zijn slechtste date-ervaring. Robbie speelde de vraag dan maar door naar Mattie, die met het schaamrood op de wangen “Oh jongens. Dat moet ik je na de show vertellen” antwoordde. De zanger leek niets te vermoedden maar na een tweede vraag over het meest beschamende moment begon de Q-Music dj nerveus te lachen. “Je wilt het niet weten, Robbie,” zei Mattie waarna Williams hem vertelde dat hij het wel eens zou Googelen.

De Q-music dj werd begin dit jaar vader van een tweeling, genaamd Vesper en Bo. Nadat hij het heugelijke nieuws trots had verspreid, kwam het zware verdict… Hij was namelijk niet de vader. Zijn relatie met Kristin werd na 10 jaar dan ook stopgezet.