Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > CUTE: Het 5-jarige dochtertje van Victoria Beckham ontwerpt eigen T-shirt

CUTE: Het 5-jarige dochtertje van Victoria Beckham ontwerpt eigen T-shirt

CUTE: Het 5-jarige dochtertje van Victoria Beckham ontwerpt eigen T-shirt

De Beckhams zijn duidelijk trots op de prestaties van hun kinderen. Of het nu gaat om Brooklyn’s fotografie, Romeo’s modelcarrière of Cruz’s zangstem, Victoria en David delen de bewijzen vaak op sociale media. Maar het lijkt er nu op dat het jongste lid van de familie ook een creatief talent heeft. De vijf-jarige Haper heeft namelijk samen met haar mama een T-shirt ontworpen voor het goede doel. Allemaal samen: ooooohh!

Victoria Beckham heeft de hulp van haar dochter ingeroepen voor haar volgende modeproject. De kleine Harper zal binnenkort haar eigen ontwerp kunnen zien schitteren in de winkel, want haar mama heeft een tekening van het meisje op een T-shirt laten drukken ten voordele van World Aids Day 2016.

Victoria werkt als VN-ambassadeur nauw samen met de organisatie van World Aids Day, maar het is de eerste keer dat ze samen met haar dochter aan het project werkt. “De voorbije jaren heb ik steeds een exclusief T-shirt ontworpen voor World Aids Day om geld in te zamelen en meer aandacht te vragen voor het probleem,” zei de ontwerpster. “Dit jaar heb ik voor de eerste keer een T-shirt voor volwassenen ontworpen én een mini-versie voor kinderen. Alle opbrengsten gaan naar Born Free Africa, een organisatie die ter plaatse wonderen verricht.”

Thank you @voguemagazine! My #WAD2016 t-shirts available tomorrow at #VBDoverSt and victoriabeckham.com x VB

Een foto die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Het ontwerp bestaat uit een mannetje met een hartje ernaast en het rode lintje van World Aids Day. En als de tekening je bekend voorkomt, komt dat omdat David Beckham het exemplaar vorig jaar op zijn lichaam heeft laten tatoeëren.

Apparently Harper is allowed to scribble on daddy ❤️

Een foto die is geplaatst door David Beckham (@davidbeckham) op

Lees ook: