Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Coronacrisis schudde André Hazes wakker: ‘Hoe verschrikkelijk ook, ben ik ongelooflijk dankbaar’

Coronacrisis schudde André Hazes wakker: ‘Hoe verschrikkelijk ook, ben ik ongelooflijk dankbaar’

Coronacrisis schudde André Hazes wakker: ‘Hoe verschrikkelijk ook, ben ik ongelooflijk dankbaar’

De coronacrisis heeft een hoop schade aangericht, maar de gevolgen van de wereldwijde virusuitbraak heeft zanger André Hazes ook een hoop mooie dingen gebracht. Zo zorgt hij niet alleen beter voor zichzelf, maar ook voor zijn gezin.

Roerig jaar achter de rug

In een interview met Nieuwe Revu kijkt André kort terug op de roerige periode die hij met zijn vriendin Monique Westenberg het afgelopen jaar doormaakte. Hij kreeg kortstondig een relatie met presentatrice Bridget Maasland, om vervolgens na drie maanden dolverliefd en klef doen plots weer terug te komen bij Monique.

Dankbaar na coronacrisis

Hoewel dit voor iedere betrokkene een pijnlijke periode was, beseft André zich nu meer dan ooit wat zijn gezin hem waard is. “Het klinkt supercliché, maar ik ben het gezinsleven zo gaan waarderen. Ik was altijd maar op de vlucht en ik wist niet eens waarvoor. Door die coronacrisis, hoe verschrikkelijk ook, ben ik ongelooflijk dankbaar voor mezelf en de mensen om me heen.”

André’s leven op de schop

In het interview vertelt André ook hoe hij zijn levensstijl heeft aangepakt sinds de uitbraak: de drank heeft hij verruild voor gewichten en gezonde voeding. “Als ik kijk naar de andere artiesten in het vak, dan ziet niemand er echt afgetraind uit. Ik sta er tegenwoordig liever wat fitter bij.”

Fijn, zo’n oom

Toen hij door de crisis thuis kwam te zitten, kreeg hij meer tijd om te sporten en schakelde hij de hulp van een familielid in. “Sporten was er altijd wel, maar ik heb daarbij ook altijd verkeerd geleefd. Sinds het begin van de coronatijd is mijn oom, ooit Nederlands kampioen powerliften, een belangrijke rol in mijn leven gaan spelen”, aldus André. Die oom helpt hem gemotiveerd te blijven en adviseert hem qua voeding en training. “Omdat ik verkeerd at, was het resultaat ook snel weer weg. Als ik dan weer was wezen stappen, dan had ik vervolgens weer drie dagen geen zin om te gaan trainen.”

Biertje hakte erin

Ook luidt het advies van zijn oom: minder alcohol. “Ik was drie weken lang 25 procent van mijn kracht kwijt toen ik één biertje dronk”, vertelt hij. Die alcohol links laten liggen, gaat André echter niet altijd even makkelijk af. “Kortgeleden had ik nog een moeilijk moment, toen ik met de jongens een nummer moest spelen voor tv en zij, voorafgaand aan de uitzending, buiten in de zon een pilsje zaten te drinken.”

Lees ook
Gevalletje hardleers? Opnieuw bakken kritiek voor André Hazes en Monique Westenberg

Hoe ver wil André gaan?

Hazes kijkt op naar het lichaam van oud-bodybuilder Arnold Schwarzenegger. “Het lichaam dat hij had in zijn Olympiatijd, vind ik het mooiste lijf dat er is, al zou ik zelf nooit zo ver gaan. Ik wil niet voor lul staan als ik op het podium naar de mensen zwaai. Nog vijf kilo erbij en mijn huidige tien procent vet vasthouden is voldoende.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Cause you’re my supergirl?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Pre-Studio training!?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Bron: NU.nl | Beeld: ANP