Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Contactverbod Lil Kleine en Jaimie Vaes: ‘Ik zie dat ik mijzelf niet ben geweest en verkeerd heb gehandeld’

Contactverbod Lil Kleine en Jaimie Vaes: ‘Ik zie dat ik mijzelf niet ben geweest en verkeerd heb gehandeld’

Contactverbod Lil Kleine en Jaimie Vaes: ‘Ik zie dat ik mijzelf niet ben geweest en verkeerd heb gehandeld’

Twee weken geleden was het moment dat rapper Lil Kleine (27) vrijgelaten werd na de mishandeling van zijn ex-verloofde Jaimie Vaes (32). De rapper bevindt zich op het moment in Thailand om aan zichzelf te werken. Hij heeft voor de komende tijd een contactverbod gekregen en mag geen contact opnemen met Jaimie.

Contactverbod

Advocate Nienke Hoogervorst is de advocate van de rapper. Zij bevestigt aan Shownieuws dat er inderdaad sprake is van een contactverbod tussen Lil Kleine en Jaimie. Dit is een maatregel die hoort bij de voorwaarden die de rapper kreeg voor zijn vrijlating.

Video Lil Kleine

Jorik Scholten, zoals rapper Lil Kleine eigenlijk heet, heeft afgelopen vrijdag een video gedeeld op zijn Instagram waarin hij zijn excuses aanbiedt. In de video vertelt hij onder andere dat hij verkeerd heeft gehandeld en dat hij veel mensen pijn heeft gedaan. “Ik zie dat ik mijzelf niet ben geweest, dat ik verkeerd heb gehandeld en dat ik veel mensen heb pijn gedaan en gekwetst. En dat had nooit mogen gebeuren.”

Verder vertelt de rapper: “Ik weet dat het een lange weg gaat worden, maar ik ga er met volle moed tegen aan.” Lil Kleine geeft verder niet aan om welke hulp het gaat. Hij gaat ook niet dieper in op het feit waar hij exact spijt van heeft en wie hij gekwetst heeft. De rapper eindigt de video waarbij hij vertelt dat hij zich realiseert dat hij ‘niet het voorbeeld is geweest dat ik wel wil zijn voor mijn kind, als vader, voor de jeugd en alle mensen die naar mijn muziek luisteren in Nederland’.

Lees ook
Lil Kleine zit in Thailand: deze BN’ers vertrokken ook naar het buitenland om aan zichzelf te werken

Jaimie Vaes reageert

Ex-verloofde Jaimie Vaes heeft ‘met enige scepsis’ naar de video van Lil Kleine gekeken. Ze geeft aan het jammer te vinden dat de rapper niet rechtstreeks zijn excuses naar haar heeft geuit, maar dat hij dit naar ‘heel veel mensen’ heeft gedaan. Dit is aangegeven in een verklaring van Jamie’s advocaat Kim Beumer. In de verklaring staat ook dat de relatie tussen de twee is verbroken.

Dat de video van Lil Kleine een ander doel had, is iets waar Beumer vanuit gaat. “Jaimie kan zich niet aan de indruk onttrekken dat de boodschap van Scholten slechts is ingegeven vanuit het belang van rehabilitatie met het oog op zijn carrière en niet is ingegeven door intrinsiek zelfinzicht, hetgeen zij betreurt.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress