Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Roxeanne Hazes na 17 jaar herenigd met halfzus: ‘Zagen elkaar voor het laatst bij crematie van onze vader’

Roxeanne Hazes na 17 jaar herenigd met halfzus: ‘Zagen elkaar voor het laatst bij crematie van onze vader’

Roxeanne Hazes na 17 jaar herenigd met halfzus: ‘Zagen elkaar voor het laatst bij crematie van onze vader’

Het is eigenlijk nooit koek en ei tussen de Hazes-familieleden. Er sneuvelen veel relaties, maar er worden er af en toe ook weer wat gelijmd. Onlangs heeft Roxeanne Hazes (28) na lange tijd weer contact opgenomen met een familielid. Nee, met haar moeder Rachel is ze nog steeds gebrouilleerd, maar met haar halfzus Nathalie heeft de zangeres na zeventien jaar (!) eindelijk weer contact. 

Halfzus

Het contact tussen de twee dochters van wijlen André Hazes is hersteld dankzij het doorzettingsvermogen van Nathalie, iets waar Roxeanne haar dankbaar voor is, zo geeft ze aan in De Telegraaf. “Ik kreeg vorige maand een berichtje van Nathalie. Daar heb ik gelijk op gereageerd. Ik vond dat het ook maar eens moest gebeuren. We hebben elkaar zeventien jaar niet gezien en gesproken. De laatste keer was bij de crematie van onze vader.”

Spannende ontmoeting

De zangeres was wel gespannen voor de ontmoeting. “In het begin van het gesprek voelde het spannend en was ik best wel nerveus. Je hoopt dat zo’n ontmoeting net zo leuk wordt als hoe je het in je hoofd hebt. Maar dat is het zeker geweest.”

Heerlijk gekletst

De twee kunnen inmiddels weer goed door één deur. “Het is fijn om ook vanuit haar perspectief verhalen over papa te horen. We hebben heerlijk in het zonnetje gesproken over Fender. Maar ook over haar zoon, Duncan , die alweer een grote jongen is. Het voelde meteen goed en vertrouwd.”

‘Uitbouwen tot iets moois’

Nathalie geeft aan ook heel blij te zijn met het herstelde contact tussen haar en Roxeanne. Hoewel ze zichzelf bewust uit de media heeft gehouden, heeft ze wel altijd geprobeerd om contact te zoeken met Roxeanne en André (die overigens ook pas sinds een jaar weer contact hebben). “Dat dit nu is gelukt met Rox, is meer dan geweldig. We gaan het uitbouwen tot iets moois.”

Lees ook
André Hazes kreeg niet 2, maar 4 kinderen: wie zijn ze en is er contact met Roxeanne en André?

Alle kinderen van André

De nu 48-jarige Nathalie, woonachtig en werkend in Spanje in haar eigen horecazaak, werd geboren tijdens Hazes’ eerste huwelijk met Annie Dijkstra, met wie André van 1974 tot 1979 getrouwd was. De volkszanger trouwde in 1981 voor de tweede keer, nu met Ellen Wolf. Zij kregen het jaar erop een zoon, de nu 39-jarige Melvin. Melvin heeft naar verluidt – anders dan Nathalie – geen behoefte aan contact. In oktober 1991 trouwde André met Rachel, de moeder van Roxeanne en André Jr.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ??? ⚡️ (@roxeannehazes)

Bron: Story | Beeld: ANP