Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe comedyserie ‘Tropenjaren’ zorgt voor gemengde reacties: ‘Allesbehalve grappig’

Nieuwe comedyserie ‘Tropenjaren’ zorgt voor gemengde reacties: ‘Allesbehalve grappig’

Nieuwe comedyserie ‘Tropenjaren’ zorgt voor gemengde reacties: ‘Allesbehalve grappig’

Zondagavond zappten veel kijkers van Boer zoekt Vrouw naar de nieuwe comedyserie Tropenjaren. De debuutaflevering trok 727.000 kijkers en zorgde voor veel hilariteit, maar ook flink wat kritiek. In de serie zien we actrice Jelka van Houten met partner Henry van Loon, die in real life ook samen zijn. De twee spelen een stel dat net een kind heeft gekregen.

Waargebeurd

Aan NU.nl vertellen de acteurs over hun inspiratie voor de serie. Het verhaal is namelijk gebaseerd op hoe het leven van de twee er, als kersverse ouders, de afgelopen tijd uit heeft gezien. Toch vertellen ze ook dat de personages geen exacte kopie zijn.

Beiden zijn namelijk veel minder egocentrisch. “Een heel andere focus, ik vind het belangrijker dat het goed gaat met het gezin. Bij ons is dat veel evenwichtiger”, vertelt Van Loon. Met het aantal behaalde kijkers eindigde de eerste aflevering op een zevende plek in de dagtop 25 van Stichting KijkOnderzoek.

Lees ook
Boer Rob lijkt de nieuwe geile Geert: ’12 hommelkasten en 1 kloothommel op de boerderij’

Van hilariteit tot haat

De meningen onder de kijkers zijn op zijn zachtst gezegd nogal divers. Waar de een het hilarisch vond, kon de ander er totaal niet om lachen. “Zo… dat viel even tegen. Ik had toch iets meer verwacht. Jammer”, reageert een kijker op Twitter. Een ander reageert juist weer erg positief. “Wat een leuke grappige serie! Eerste aflevering van Tropenjaren was zeker geslaagd. Ik kijk uit naar de volgende afleveringen.”

Sommige kijkers vinden de serie erg herkenbaar, wat zorgt voor nog meer hilariteit. “Zo herkenbaar dat Tropenjaren. Ik zit nog steeds onder de blauwe plekken. Morgen hoop ik weer even naar buiten te kunnen.”

Populaire tweets

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress