Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een comeback van ‘Vandaag Inside’? Johan Derksen reageert op de geruchten

Een comeback van ‘Vandaag Inside’? Johan Derksen reageert op de geruchten

Een comeback van ‘Vandaag Inside’? Johan Derksen reageert op de geruchten

Het ‘kaarsverhaal’ van Johan Derksen (73) is vast niemand ontgaan. Televisieprogramma Vandaag Inside is per direct gestopt door de uitspraken van Johan, maar er zou alweer sprake zijn van een comeback. Johan is ook nog steeds dagelijks te horen op radio RTV Drenthe.

Het ‘kaarsverhaal’

Johan Derksen heeft in een aflevering van Vandaag Inside verteld dat hij in de jaren 70, onder invloed van alcohol, een bewusteloze vrouw heeft gepenetreerd met een kaars. Door deze uitspraak is Johan in opspraak geraakt. De gasten die aan tafel zaten op het moment reageerden lacherig op het verhaal.

Johan heeft zijn woorden geprobeerd terug te nemen, maar hij wil zijn excuses niet maken. Hij gaf aan te stoppen met Vandaag Inside. Ook René van der Gijp en Wilfred Genee zetten een punt achter Vandaag Inside.

Comeback ‘Vandaag Inside’

Er wordt echter alweer gesproken over een comeback van Vandaag Inside met Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der GijpDit terwijl het programma nog geen week geleden gestopt is. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de drie mannen weer op tv te krijgen.

Toch geen comeback

Johan heeft gereageerd op de geruchten over de comeback. Volgens Johan klopt daar helemaal niets van, hij geeft aan dat voor hem de deur dicht blijft. “Ik ben ermee gestopt en daar laat ik het bij. Het kan zijn dat er gesprekken zijn, maar die zijn in ieder geval niet met mij”, aldus Johan.

Johan Derksen op radio RTV Drenthe

Het dagelijkse radioprogramma van Johan Derksen genaamd Muziek voor Volwassenen blijft wel uitgezonden worden door RTV Drenthe. Hiervoor is een gesprek geweest met de radiomaker en voetbalanalist, laat de omroep weten.

“Dat was geen gemakkelijke opgave, omdat verstand en gevoel dwars door elkaar lopen. In zo’n situatie past het elk bedrijf, dus ook RTV Drenthe, om zoveel mogelijk zorgvuldigheid te betrachten. En dat gebeurt door in gesprek te gaan, feiten en meningen te verzamelen, argumenten uit te wisselen en daarvan een inschatting en afweging te maken”, aldus de omroep.

Lees ook
Recht op abortus in Amerika in gevaar: ‘Het is tijd om naar de grondwet te luisteren’

Gerard Joling over Johan Derksen

In het programma Beau was dinsdag te zien dat Gerard Joling (62) het opnam voor Johan Derksen. Gerard geeft aan dat hij het onnodig vindt dat het programma Vandaag Inside niet meer te zien is op de buis. De zanger was met regelmaat te gast bij het programma, hij geeft aan het een ‘heerlijk’ programma te vinden. “Kijk, Wilfred is een soort aangever en dan duiken ze er allebei in en dan gaat Johan soms nét een stapje te ver. Ja, ik word daar blij van.”

Gerard vindt het programma dan wel ‘heerlijk’, maar tegelijkertijd vind hij het ook ‘een snufje ordinair’. “Daar deed ik zelf ook aan mee, maar ik vind absoluut dat hij terug moet komen, want ik vind hem een held als je zoveel durft te noemen en te zeggen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Veronica Superguide, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress