Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Comeback Linda de Mol sneller dan je denkt: ‘Ze komt terug na intense en zware periode’

Comeback Linda de Mol sneller dan je denkt: ‘Ze komt terug na intense en zware periode’

Comeback Linda de Mol sneller dan je denkt: ‘Ze komt terug na intense en zware periode’

Linda de Mol heeft aan Talpa bevestigd dat ze na de zomer haar comeback maakt op televisie. Momenteel zijn de opnames van Miljoenenjacht bezig. De afleveringen zullen vanaf september te zien zijn.

Comeback Linda de Mol

Linda de Mol heeft het afgelopen half jaar amper haar gezicht laten zien. Ze legde al haar werkzaamheden neer, nadat bekend werd dat haar inmiddels ex-vriend Jeroen Rietbergen zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.

Nu maanden later heeft Linda weer zin om aan de slag te gaan. Haar televisie-comeback zal in september zijn met Miljoenenjacht. “Dat is geen verrassing, want het programma is uitgesteld geweest. Eigenlijk zou het begin dit jaar op tv komen, maar het was toen duidelijk dat Linda dat programma nog helemaal niet kon maken”, zegt Telegraaf-journalist Jordi Versteegden.

Lees ook
Rivaliteit tussen Chantal, Linda en Wendy? ‘We zijn geen vriendinnen’

“Nu bevestigt Talpa definitief dat Linda haar comeback gaat maken na een toch wel intense en zware periode met de hele Voice-rel die achter haar ligt. Ze komt dus terug met dit programma. Het wordt momenteel opgenomen. Dit najaar, dat is dan rond september, verschijnt dat op de buis.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mediacourant | Beeld: Brunopress