Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Coen Swijnenberg is weer terug op de radio (maar helaas níet bij de ‘Coen & Sander Show’)

Coen Swijnenberg is weer terug op de radio (maar helaas níet bij de ‘Coen & Sander Show’)

Coen Swijnenberg is weer terug op de radio (maar helaas níet bij de ‘Coen & Sander Show’)

De ‘Coen & Sander show’ is al een half jaar eigenlijk de ‘Sander Show’. Radio 538-dj Coen Swijnenberg zit sinds november thuis met een zware burn-out en Sander Lantinga doet het dus al maanden zonder zijn vaste radiomaatje. Maar Coen is terug van weggeweest. Vanaf dinsdag is de populaire radioman weer te horen in de ether, maar… niet in de ‘Coen & Sander show’…

Radiokanaal Coen Swijnenberg

Coen lanceert maandag zijn eigen radiokanaal op JUKE en kruipt een dag later voor het eerst weer achter de microfoon, zo onthult de dj op Instagram. Op het audioplatform kan Coen naar eigen zeggen vast weer wennen aan het radiomaken. “Om straks de stap naar de Coen & Sander show niet te groot te maken, ben ik gaan denken hoe ik tot die tijd weer een beetje kan warmdraaien.”

Swijnenstal

“Ik dacht aan JUKE, waar je allerlei radiostations, podcasts en andere kanalen kunt beluisteren”, aldus Coen in zijn post. “Ik heb het idee voorgelegd en met de hulp van een paar fijne collega’s is Swijnenstal in een paar weken uit de grond gestampt!Als je luistert, ben je dus eigenlijk live getuige van mijn re-integratieproces.”

Terug bij 538

Swijnenstal zendt de hele dag muziek uit die de dj in de afgelopen weken heeft verzameld. Coen kan zelf bepalen wanneer hij op de zender te horen is en krijgt op dinsdag 5 mei om 19.00 uur de vuurdoop. Wanneer de dj terugkeert bij Radio 538, weet hij nog niet precies. “Achter de schermen zijn de gesprekken met werk opgestart en zijn we voorzichtig plannen aan het maken.”

Lees ook
Teken van leven na maanden ‘radiostilte’: Coen Swijnenberg laat voor het eerst van zich horen

Burn-out

Half april liet Coen na maanden radiostilte voor het eerst weer iets van zich horen op Instagram. “Het gaat met mij gelukkig de goede kant op”, schreef hij. “Dat voelt als een behoorlijke opluchting eerlijk gezegd, want deze winter is ronduit klote geweest. Ook met de leukste baan van de wereld kun je in een burn-out terechtkomen, blijkt maar weer. Gelukkig begint de energie terug te komen en ben ik in staat om weer wat te ondernemen en te genieten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Terug op radio ?. Vanaf nu is m’n eigen online radiokanaal in de lucht! ‘Swijnenstal’ is 24/7 te beluisteren via Juke, het audioplatform van Talpa (link in bio). Non-stop heerlijke platen die ik allemaal stuk voor stuk heb uitgekozen. Én ik heb de mogelijkheid om vanuit huis een live programma te maken als ik daar zin in heb. Zo tof! Om maar meteen concreet te worden: morgenavond om 19u kruip ik voor het eerst sinds een half jaar weer voor een microfoon. Dat is eng en onwennig maar ik heb er zin in! Dus bij deze de uitnodiging om je Bevrijdingsdag morgen af te toppen met @Swijnenstal. Kom je ook? Ik regel de muziek… Wanneer weer op 538? Achter de schermen zijn de gesprekken met werk opgestart en zijn we voorzichtig plannen aan het maken. Om straks de stap naar de Coen & Sander show niet te groot te maken ben ik gaan denken hoe ik tot die tijd weer een beetje kan warmdraaien. Ik dacht aan Juke waar je allerlei radiostations, podcasts en andere kanalen kunt beluisteren (niet alleen van Talpa trouwens). Ik heb het idee voorgelegd en met de hulp van een paar fijne collega’s is Swijnenstal in een paar weken uit de grond gestampt! Als je luistert ben je dus eigenlijk live getuige van mijn re-integratieproces ?. Ga het eens checken en laat me weten wat je er van vindt. Morgenavond om 19u is Swijnenstal dus live vanuit huis, en woensdag ga ik even langs bij de Coen & Sander show op 538 om een update te geven. ? #Swijnenstal #Juke @juke_nl #radio @radio538 @coenensander #thuiswerken

Een bericht gedeeld door Coen Swijnenberg (@coenswijnenberg) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress