Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Teken van leven na maanden ‘radiostilte’: Coen Swijnenberg laat voor het eerst van zich horen

Teken van leven na maanden ‘radiostilte’: Coen Swijnenberg laat voor het eerst van zich horen

Teken van leven na maanden ‘radiostilte’: Coen Swijnenberg laat voor het eerst van zich horen

538-dj Coen Swijnenberg heeft voor het eerst sinds lange tijd weer iets van zich laten horen. De radiomaker meldde half november dat hij een burn-out heeft en voorlopig niet op de zender te horen zou zijn.

Energie keert terug

“Het gaat met mij gelukkig de goede kant op”, schrijft hij. “Dat voelt als een behoorlijke opluchting eerlijk gezegd, want deze winter is ronduit klote geweest. Ook met de leukste baan van de wereld kun je in een burn-out terechtkomen, blijkt maar weer. Gelukkig begint de energie terug te komen en ben ik in staat om weer wat te ondernemen en te genieten.”

Coen en Sander Show weer in zicht?

De 538-dj voegt daar meteen aan toe dat hij “er nog niet is. Maar ik wil dit vast met jullie delen. De komende tijd ga ik weer wat dingen oppakken. Verwacht me nog niet meteen voor de microfoon van de Coen en Sander Show, maar ik ben onderweg. Het kriebelt in elk geval weer om radio te gaan maken. Stapje voor stapje richting de 538-studio naast Sander.

Lees ook
Bibi Breijman (28) in Flair: ‘Door Waylon heb ik mijn burn-out gekregen’

Dank voor alle lieve woorden

De dj bedankt alle luisteraars en “andere aardige mensen” voor de vele lieve reacties en woorden die hij de laatste maanden heeft ontvangen. “Bijzonder om van mensen die ik niet ken mooie woorden te ontvangen. Dat heeft me heel goed gedaan. Dankjewel daarvoor!” Bij de foto, waarop te zien is hoe Sander met zijn hondje geniet van een boswandeling, sluit hij positief af: “The only way is up! Take care in deze rare tijd. X Coen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hallo allemaal. Lang geleden… Na een tijdje van de radar te zijn geweest deze keer een berichtje met beter nieuws. Het gaat met mij gelukkig de goede kant op. Dat voelt als een behoorlijke opluchting eerlijk gezegd want deze winter is ronduit klote geweest. Ook met de leukste baan van de wereld kun je in een burn-out terecht komen blijkt maar weer. Gelukkig begint de energie terug te komen en ben ik in staat om weer wat te ondernemen en te genieten. Ik ben er nog niet, maar ik wil dit vast met jullie delen. Ook omdat ik zoveel lieve, oprechte en bezorgde berichten heb gekregen. Bijzonder om van mensen die ik niet ken mooie woorden te ontvangen. Dat heeft heel goed gedaan. Dankjewel daarvoor! ♥️ De komende tijd ga ik weer wat dingen oppakken. Verwacht me nog niet meteen voor de microfoon van de @coenensander show, maar ik ben onderweg! Het kriebelt in elk geval weer om radio te gaan maken. Stapje voor stapje richting de 538-studio naast Sander. The only way is up! Take care in deze rare tijd. X Coen

Een bericht gedeeld door Coen Swijnenberg (@coenswijnenberg) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Coen Swijnenberg (@coenswijnenberg) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zijn ze weer! Lekker op de radio na twee weken vakantie! @radio538 @coenensander

Een bericht gedeeld door Coen Swijnenberg (@coenswijnenberg) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress