Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Christiano Ronaldo vertelt over verlies pasgeboren zoontje: ‘Dit is de grootste pijn die je als ouder kunt voelen’

Christiano Ronaldo vertelt over verlies pasgeboren zoontje: ‘Dit is de grootste pijn die je als ouder kunt voelen’

Christiano Ronaldo vertelt over verlies pasgeboren zoontje: ‘Dit is de grootste pijn die je als ouder kunt voelen’

Gisteren maakte Christiano Ronaldo (37) via zijn Instagram account bekend dat zijn pasgeboren zoontje is overleden. Samen met zijn partner Georgina Rodriguez (28) was de voetballer in verwachting van een tweeling. Ze zouden er een zoon en een dochter bij krijgen, maar alleen hun dochtertje is gezond ter wereld gekomen. 

Groot verdriet

“Met groot verdriet moeten wij aankondigen dat ons zoontje is overleden,” zijn Ronaldo’s eerste woorden. “Dit is de grootste pijn die je als ouder kunt voelen. Alleen de geboorte van ons dochtertje geeft ons kracht om door te gaan.” Verder bedankt Ronaldo dokters en zusters voor hun goede zorgen en zegt hij dat hij en zijn vriendin ‘kapot zijn van verdriet’. Ook wenst het stel privacy in deze moeilijke tijd. “Ons babyzoontje, onze engel. We zullen voor altijd van je houden,” sluit Ronaldo zijn post af.

Lees ook
Nieuwe Netflix-documentaire over de vrouw van Christiano Ronaldo: ‘Ik weet hoe het is om niks te hebben’

Een vijfde en zesde kind

Oktober vorig jaar kwam het stel met het nieuws dat Georgina zwanger was van een tweeling. De twee kregen samen al eerder een dochter en Ronaldo was voor zijn relatie met Georgina al vader van een dochter en twee zoons. Zijn tweelingdochtertje en -zoontje zijn zijn vijfde en zesde kind.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress