Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chrissy Teigen smeekt haar volgers: ‘Stop met vragen of ik zwanger ben’

Chrissy Teigen smeekt haar volgers: ‘Stop met vragen of ik zwanger ben’

Chrissy Teigen smeekt haar volgers: ‘Stop met vragen of ik zwanger ben’

Chrissy Teigen (36) schrijft openhartig op Instagram over de IVF-behandeling waar ze mee bezig is. Ze vraagt haar volgers te stoppen met vragen of ze al zwanger is. Deze vraag is extra pijnlijk voor haar. In 2020 verloren zij en John Legend (43) namelijk hun zoon Jack tijdens de bevalling.

Opgeblazen buik

“Ik zit diep in een andere IVF-cyclus om zoveel mogelijk eicellen te redden en hopelijk een aantal sterke, gezonde embryo’s te maken”, vertelt Chrissy op Instagram. Ze heeft door de injecties last van een opgeblazen buik. Hierdoor vragen haar volgers zich telkens af of ze zwanger is. Iets wat Chrissy heel pijnlijk vindt om te horen, omdat ze niet op de natuurlijke manier zwanger kan worden.

Stop met vragen

“Ik smeek jullie om te stoppen met vragen of ik zwanger ben, want hoewel ik weet dat het met goede bedoelingen wordt gezegd, is het toch een beetje rot om te horen”, gaat Chrissy verder in haar post. Ze vindt dat mensen sowieso moeten stoppen om dit aan vrouwen te vragen. “Ik ben liever degene die je dit vertelt dan een arme vrouw die vol tranen schiet.” Zeker voor vrouwen die niet op de natuurlijke manier zwanger kunnen worden, is het heel pijnlijk als mensen continu vragen of ze zwanger zijn.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

Lees ook
Gitzwarte dag: Chrissy Teigen blikt jaar na verlies kindje terug

Verlies

Een paar maanden geleden blikte Chrissy terug op het verlies van Jack. Op haar Instagram deelde ze een foto waar ze huilend te zien was in het ziekenhuis. “Een jaar geleden gaf je me de grootste pijn die ik me ooit voor kon stellen, om me te laten zien dat ik alles kan overleven, ook al wilde ik dat eigenlijk niet. Ik heb niet voor je mogen zorgen, maar je hebt er wel voor gezorgd dat ik van mezelf en mijn eigen lichaam ben gaan houden”, schreef ze bij de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: FunX | Beeld: BrunoPress