Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chrissy Teigen reageert ijzersterk op pijnlijke zwangerschapsvraag

Chrissy Teigen reageert ijzersterk op pijnlijke zwangerschapsvraag

Chrissy Teigen reageert ijzersterk op pijnlijke zwangerschapsvraag

Chrissy Teigen en haar man John Legend zijn open over het feit dat kinderen krijgen voor hun niet gemakkelijk is. Door middel van IVF is hun dochtertje Luna ter wereld gekomen, en bij Entertainment Tonight sprak het topmodel over de wens voor een tweede kindje. Toen ze zei dat het ditmaal ‘zeker een jongetje’ zou worden, werd Teigen compleet overladen met kritiek op social media.

Het 31-jarige topmodel liet deze kritiek – zoals we van haar gewend zijn – niet zomaar over zich heen komen en zondt een aantal ijzersterkte tweets de wereld in. Teigen staat erom bekend mondig te zijn en geen blad voor de mond te nemen, en dat kunnen we zeker waarderen. Haar antwoord op de pijnlijke berichten op Twitter kun je hieronder bekijken. Hear, hear!

Ook reageert ze, compleet eerlijk en in Chrissie-stijl, op een hefitge tweet waarin een meisje vraagt of ze weleens overwogen heeft om op de natuurlijke manier kinderen te krijgen. Dit terwijl het topmodel en haar man jarenlang geworsteld hebben met het krijgen van een kindje.

Op Instagram deelt Chrissie vaak foto’s van haar dochtertje Luna, die inmiddels alweer negen maanden oud is. En dat is het liefste wat je ooit gezien hebt. Wát een dotje!

Pleassssse won’t someone play roll the lemon with me 📸 @bumper3077

A photo posted by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Bron: ELLE, Twitter.

Lees ook: