Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Spot jij het Photoshop-foutje op de vurige cover van de L’HOMO.?

Spot jij het Photoshop-foutje op de vurige cover van de L’HOMO.?

Spot jij het Photoshop-foutje op de vurige cover van de L’HOMO.?

Linda de Mol mag met haar bladen, onder andere LINDA., LINDA.MEIDEN en L’HOMO. graag een potje stevig provoceren. Eerder deze maand sierde De Mol stevig gephotoshopt de cover van de LINDA. en ook voor de L’HOMO. komt ze met een gedurfde fotoshoot: BNN-presentatoren Tim Hofman en Jan Versteegh sieren tongzoenend en halfnaakt de cover. We like!

Alleen hier hebben de makers wel iets minder goed gebruik gemaakt van Photoshop: Jans arm is namelijk verdwenen. Jij was misschien ook in eerste instantie vooral afgeleid door die billen (wow!), maar kijk nog even goed: Jan legt zijn arm in Tims nek, je ziet duidelijk zijn hand, maar de rest van zijn arm is nergens te bekennen.

Jan reageerde met een reactie op zijn eigen Instagram-account, zodat we in ieder geval zeker weten dat de presentator twee armen heeft 😉

Vandaag in de winkel de L’HOMO!! Hierbij een backstage foto waar ik wel twee armen heb.

A photo posted by Jan Versteegh (@jan_versteegh) on

Het foutje doet alvast geen afbreuk aan het plezier waarmee de foto’s zijn gemaakt. Tim vertelt: ‘Op een gegeven moment zat ik met mijn hand in zijn broek en toen liet-ie een scheet.’ Ook Tims moeder reageerde lekker droog op haar naakte zoon op de voorpagina van het blad: ‘Toen ik de cover zag, dacht ik: hé, je hebt de billen van pa.’

Boodschap

De jongens deden niet alleen mee voor de lol, ze wilden ook graag een boodschap uitdragen. Beide mannen vinden het shocking hoe abnormaal homo’s nog steeds gevonden worden. Tim Hofman kwam in februari uit de kast als homo, maar dat bleek later een promotiestunt te zijn voor zijn werkgever – het BNN-programma Spuiten en Slikken. Het programma wilde kijken wat de reacties op zijn coming-out anno 2016 zouden zijn en dat viel niet mee. Tim Hofman zei er toen over: ‘Ik kreeg reacties uit mijn naaste omgeving waar ik echt van opkeek.’ Hij benadrukte gisteravond nog eens in RTL Late Night dat ’twee mannen die hand in hand op straat lopen gewoon normaal zou moeten zijn’.

Het was dan ook Tim die voorstelde om voor de fotoshoot van L’HOMO. samen met collega Jan Versteegh uit de kleren gegaan. ‘Ik denk dat wij dit meer voor de bespreekbaarheid van het onderwerp hebben gedaan dan dat we per se met onze blote kont in een blad willen staan,’ zei hij gisteravond. Wij zeggen: missie geslaagd. Wat denk jij?

 

 

Lees ook:

Bron: LINDA, RTL Late Night, Nu.nl