Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chateau in de Achterhoek: ‘in déze gigantische villa gaat de familie Meiland wonen’

Chateau in de Achterhoek: ‘in déze gigantische villa gaat de familie Meiland wonen’

Chateau in de Achterhoek: ‘in déze gigantische villa gaat de familie Meiland wonen’

De familie Meiland begon deze week met groots nieuws: ze verhuizen terug naar Nederland. Het huis waarin Martien en zijn gezin gaan wonen, zouden ze al op de kop hebben getikt. En één ding is zeker: het is een kasteel op zich.

Een jaar geleden verruilden Martien, zijn vrouw Erica, hun dochter Maxime en haar dochtertje Claire hun vertrouwde woonplaats Noordwijk voor een bestaan in Frankrijk. Hier bouwden ze Chateau Marillaux op, wat we allemaal hebben kunnen volgen in de show Chateau Meiland. Maar nu keert de familie tóch terug naar ons koude kikkerlandje, en wel naar het Achterhoekse Hengelo.

Meilandjes in de Achterhoek

Als we Story mogen geloven, nemen de Meilandjes binnenkort intrek in dit prachtige huis. “Binnen nu en drie maanden zal Chateau Marillaux voor een bedrag van meer dan één miljoen euro worden verkocht”, aldus een goed ingevoerde bron tegenover het entertainmentblad. “Martien, Erica, Maxime en Claire keren terug naar Nederland. Ze hebben voor ruim negen ton een landhuis in de Achterhoek gekocht. Het zou de bedoeling zijn dat er op SBS6 een derde tv-seizoen rond de Meilandjes komt, waarbij dit huis een rol speelt. Wellicht wordt het weer een bed & breakfast, maar het zou dit keer ook wat meer over hun eigen leven kunnen gaan.”

Van harte welkom

Een aantal dorpelingen bevestigt het nieuws. “Ja, we hoorden inderdaad dat Martien Meiland hier met zijn familie komt wonen”, beweert een buurtbewoner. “Dat vinden we erg leuk. De Meilandjes zijn hier van harte welkom!”

Stopt de serie?

Zijn dochter Maxime voegde na de bekendmaking van hun vertrek uit Frankrijk toe dat het derde seizoen van de televisieserie Chateau Meiland wel gewoon wordt afgemaakt. Ook zijn gasten die een reservering hebben in de bed & breakfast van de familie “nog van harte welkom”. Dat zullen er nog flink wat zijn, want in eerdere berichten liet de familie weten dat het kasteel voor in ieder geval heel 2020 en voor 2021 al gedeeltelijk volgeboekt was. Of die gasten een bezoek aan het kasteel nog wel wat waard vinden als de spraakmakende Meilandjes straks toch vertrokken zijn, is natuurlijk de vraag…

Lees ook
WAT?! ‘De familie Meiland keert terug naar Nederland, Chateau te koop gezet’

Instant succes

In de realityserie Chateau Meiland wordt de familie Meiland gevolgd bij het verbouwen, openen en runnen van een bed & breakfast in een kasteel bij het Franse dorpje Beynac. De in 2019 voor het eerst verschenen serie won meteen de grootste televisieprijs denkbaar: de Gouden Televizier-Ring. Afgelopen weekend vierde de familie, die eerder een buitenlands avontuur aan ging in het programma Ik Vertrek, op Instagram dat ze een jaar in Frankrijk waren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Talpa