Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Het zal toch niet? Chateau Meiland blijkt in scène gezet

Het zal toch niet? Chateau Meiland blijkt in scène gezet

Het zal toch niet? Chateau Meiland blijkt in scène gezet

De kijkcijfers van Chateau Meiland dalen, omdat kijkers zich afvragen hoe spontaan grappen, acties en avonturen van de familie Meiland zijn. Het is niet zo gek dat televisiekijkend Nederlands twijfelt aan de oprechtheid van het programma aangezien regisseur Timon Moll en Sander van Betten (vermeende ex-liefde Erica) een boekje open doen over een situatie die in scène is gezet.

In scène gezet

De scène van de achtervolging van Erica met ex Sander van Betten was voor veel kijkers ongeloofwaardig. De voormalige (vermeende) liefde van Erica en Privédetective Sander van Betten vertelt aan Veronica Superguide: ”Voor die zogenaamde achtervolging van Erica door Martien wist ik al dat we zouden worden gefilmd. Dat had Erica aan me gevraagd. Erica liet bewust haar telefoon op de keukentafel liggen zodat Martien en Maxime de locatie van onze afspraak konden achterhalen. Dat hoorde bij de verhaallijn. (…) We hebben bij dat bos ook nog een kwartier op ze staan wachten.’’

En niet alleen Sander bevestigt dat dit stukje uit de serie in scène is gezet. Maar zelfs regisseur Timon Moll beaamt in Veronica Superguide: ”Die scène hebben we van tevoren bedacht. Omdat Erica geheimzinnig over haar contact met hem deed. Ik zei tegen Erica: Je doet zo geheim-zinnig. Is het niet logisch dat de rest van de familie denkt: we moeten haar achtervolgen en deze man vanaf een afstand beoordelen? Erica zei toen:  Ja, leuk. Zo ontstaat een scène. We bedenken met z’n allen het verhaal. Gebaseerd op wat de familie in het dagelijks leven meemaakt.”

Lees ook
Het Franse chateau van de Meilandjes opnieuw in prijs verlaagd

Nieuwe programma

Hoewel de kijkcijfers van Chauteau Meiland dalen, zijn de Meilandjes komend jaar nog steeds op de buis te zien. Na de kerstspecial komt er namelijk in 2022 en nieuw seizoen én een nieuw programma De Meilandjes: Effe Geen Cent Te Makken. We zijn benieuwd hoe televisiekijkend Nederland tegen het nieuwe programma aankijkt, aangezien (voormalige) fans zich afvragen hoe oprecht de grappen en grollen van de familie Meiland zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress