Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers Chateau Meiland zijn verbijsterd: “Alcoholmisbruik in het verkeer!”

Kijkers Chateau Meiland zijn verbijsterd: “Alcoholmisbruik in het verkeer!”

Kijkers Chateau Meiland zijn verbijsterd: “Alcoholmisbruik in het verkeer!”

Fans van Chateau Meiland kunnen hun hart ophalen, de serie is weer op de buis. Alleen zijn de fans op dit moment niet zo te spreken over het programma, sterker nog: ze zijn kwaad. Dat ‘wijnen, wijnen, wijnen’ is allemaal leuk en aardig, maar niet in het verkeer: “Alcoholmisbruik door Martien Meiland!”

Solex-ritje

In de afgelopen aflevering is te zien hoe de familie een Solex-ritje doet door de Achterhoek. Op zich leuk, maar dit deden ze nadat Martien al lekker had zitten pimpelen. En dat schiet bij de kijkers in het verkeerde keelgat.

Alcoholmisbruik in verkeer door Martien Meiland

Dat pimpelen volstaat normaal gesproken met een paar glazen wijn. Maar dit keer kwamen er ook shotjes bij kijken. Door de coronacrisis hebben de buurtbewoners van Hengelo elkaar gemist en om dit in te halen, gingen de Meilandjes met buurtbewoners op Solex-tour. Daarvoor deden ze drankjes, en dus ook shotjes. Er wordt gezegd dat Martien met meer dan vier glazen wijn en drie shotjes op de Solex stapte.

Lees ook: 
Eerste beelden seizoen zes Chateau Meiland: lachen, gieren, wijnen!

Twitter reageert

En dat is natuurlijk verboden. Bovendien leken ze door de jolige stemming de verkeersregels te vergeten (of te negeren). Twitter is het er níet mee eens en laat dat blijken ook: “Alcohol en verkeer gaan niet samen…. Toch?”, schrijft iemand. Een ander reageert: “Dit was de allerlaatste keer. De alcoholtocht van de familie meiland op de solex is de druppel. Hoe onverantwoord kun je bezig zijn? Waar ik altijd moest lachen, schud ik nu teleurgesteld mijn hoofd.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: schermafbeelding