Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sterktewensen voor Chantal Janzen: oudste zoon plotseling opgenomen in het ziekenhuis

Sterktewensen voor Chantal Janzen: oudste zoon plotseling opgenomen in het ziekenhuis

Sterktewensen voor Chantal Janzen: oudste zoon plotseling opgenomen in het ziekenhuis

Bij Chantal Janzen (41) moet de schrik er flink in hebben gezeten. Haar oudste zoon James (11) moest namelijk plotseling worden opgenomen in het ziekenhuis. Ondanks haar bezorgdheid is de presentatrice ontzettend trots op hoe haar kind het doet.

Zoon Chantal Janzen ziekenhuis

Op Instagram plaatst Chantal een foto vanuit het ziekenhuisbed. “En dan lig je aan het begin van je zomervakantie in het ziekenhuis met een blindedarmontsteking. Stom!”, begint de blondine. “Maar zoals James zelf zegt: ‘Het komt vast snel weer goed’. En zo is het! Trots op onze lieve, dappere munchkin.”

Beterschapswensen

Tout bekend Nederland staat klaar om Chantal en James te steunen. “Ach nee toch! Beterschap”, reageert Flair-columnist Miljuschka Witzenhausen. Elise Schaap vult aan: “Sterkte!!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Imitatietalent

Gisteren nog wist Chantal een lach op het gezicht van menig volger te toveren met een filmpje van haar andere zoon, Bobby. Op babyfoonbeelden was namelijk te zien hoe het jochie zijn moeder perfect wist te imiteren. “HAHAHA!! Dit is geweldig”, reageerde Bettina Holwerda. Een fan kon niet anders dan daarmee instemmen: “Whaaaahahahaha!!!! Geestig!”

Lees ook
Chantal Janzen bijzonder open over samengesteld gezin: ‘Soms was het pittig’

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapt Janzen in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram