Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen emotioneel door groter wordende zoon James: ‘Stop de tijd!’

Chantal Janzen emotioneel door groter wordende zoon James: ‘Stop de tijd!’

Chantal Janzen emotioneel door groter wordende zoon James: ‘Stop de tijd!’

Momenteel geniet Chantal Janzen van een welverdiende vakantie na de drukke weken van het Songfestival. Natuurlijk is ze niet alleen naar de zon vertrokken en heeft haar lieve gezin ook de koffers gepakt. Samen met haar man en kindjes geniet de presentatrice van de zon. Maar de oudste van Chantal Janzen – zoon James – is inmiddels al een grote jongen aan het worden. En daar kan Chantal behoorlijk emotioneel van worden.

Chantal Janzen zoon James

Chantal poseert met vochtige ogen samen met haar zoontje voor de camera en schrijft: “Toen ik nog geen of net moeder was, vond ik andere moeders een beetje overdreven doen als ze het hadden over hun ‘1e baby’, hun ‘firstborn’ en de eeuwige ‘geniet er maar van want de tijd gaat zo snel vóórdat je het weet zijn ze ineens groot’- uitspraken.”

Overdreven

Janzen geeft aan dat ze het een beetje ‘gezever, overdreven en overrated’ vond. “Want als ik destijds klaagde over een niet-slapend kind riep ik met wallen tot mn knieën terug ‘Nou, ik kan niet wáchten tot ie t huis uit gaat!’ Toch ziet de blondine wel in dat niet alleen de wijsheid met de jaren komt, maar ook de zachtheid. ‘Zachter worden. In best veel dingen. Of beter gezegd (en toegegeven): sentimenteler.”

Lees ook
Chantal Janzen showt haar prachtige figuur in een ‘Itsi Bitsi Petit Bikini’

Weeïg

“Dus daar ga ik, hou je vast, en stop met lezen als je net als ik vroeger snel iets weeïg vind”, waarschuwt Chantal haar volgers alvast. “Oh mijn god, wat gaat de tijd snel. Waar is mijn eerste baby gebleven, mijn kleintje, eerstgeborene. En volgend schooljaar gaat-ie al naar de middelbare school. Stop de tijd!”

Irritaties

Janzen is blij dat ze dat er even uit heeft kunnen gooien en geeft toe dat ze ook zo’n moeder is geworden, maar dat maakt haar niet uit. “En wees trouwens maar niet bang, mede-anti weeïge mensen, ik heb nog GENOEG dingen waaraan ik me irriteer. Maar dat terzijde.” Ze sluit af: “En ja, ik heb hier overigens ook nog ‘s vochtige ogen van ontroering op deze foto. Waarop ik sta met m’n eerste baby. Wat ben ik toch trots op ‘m. Je wil dat ze groter worden, maar ook altijd klein blijven. Lastig hè? ❤️.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Instagram, Brunopress