Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geweldig: Chantal Janzen roept fans met luchtige video op om binnen te blijven

Geweldig: Chantal Janzen roept fans met luchtige video op om binnen te blijven

Geweldig: Chantal Janzen roept fans met luchtige video op om binnen te blijven

Chantal Janzen (41) heeft een geinige manier bedacht om de aandacht te trekken van haar volgers ten tijde van het coronacrisis. Ze wil haar fans op het hart drukken hoe belangrijk het is om binnen te blijven wegens verdere verspreiding van COVID-19, maar in plaats van dit op een strenge manier te doen, heeft de presentatrice een hilarische video opgenomen.

Chantal Janzen aka Selfie

Voor de dringende oproep heeft Chantal de hulp ingeroepen van haar alterego Selfie. “Omdat het heel erg is wat er allemaal aan de hand is, heb ik net als allemaal bekende mensen een liedje gezongen”, schrijft de blondine spottend bij haar ‘corona’-versie van Marco Borsato’s hit Binnen.

Blijf binnen

Hoewel het een alles behalve serieus filmpje is, wil Chantal haar volgers wél een serieuze boodschap meegeven. “We moeten nu echt goed opletten en binnen blijven, want gisteren in het park was het net alsof er een barbecuefeest was. Niet oké, hoor”, vindt Janzen. “Alleen voor boodschappen naar buiten en dan anderhalve meter afstand houden, maar verder binnen blijven. Denk aan je oma. Je moet zorgen voor elkaar dat we niet ziek worden.”

Lees ook
Sentimentele Chantal Janzen geniet van qualitytime met zoon en deelt herkenbare tekst voor ouders

Hilarisch

Volgers van Chantal kunnen wel lachen om de gloednieuwe video van de presentatrice. “Hoe verzin je het. Mag ik elke dag een Selfie-concert please? Dit is het beste van de dag”, reageert model Kim Feenstra. Een fan vult aan: “Geweldig weer, vrolijkt een mens toch van op.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram