Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Volgens Chantal Janzen is het niet alleen haat en nijd in de tv-wereld: ‘We hebben lol en steunen elkaar’

Volgens Chantal Janzen is het niet alleen haat en nijd in de tv-wereld: ‘We hebben lol en steunen elkaar’

Volgens Chantal Janzen is het niet alleen haat en nijd in de tv-wereld: ‘We hebben lol en steunen elkaar’

Chantal Janzen (42) is een bezig bijtje. Ze runt haar eigen tijdschrift, is veel op televisie te zien en ze acteert. Laatst bleek dat de ruzie die ze heeft met collega Linda de Mol nog niet was bijgelegd. Het is echter volgens Chantal een misvatting dat je geen echte collega’s kunt hebben in de televisie- en mediawereld.

Chantal Janzen en collega’s

Het is echt niet alleen maar haat en nijd in de televisiewereld, zegt Chantal Janzen. Met een aantal collega’s heeft ze een hechte band. Het zou ook lastig zijn om haar werk te blijven doen als ze geen leuke collega’s om haar heen zou hebben. ”We kennen elkaar, steunen elkaar, hebben irritaties, praten daarover en hebben lol. Met veel collega’s werk ik al meer dan vijftien jaar. Die weten precies waar ik de slappe lach van krijg en wat ze dus niet moeten doen zodra het rode lampje op de camera brandt”, schrijft de presentatrice in haar column voor &C.

“Maar vooral ook als ik me klote voel, verdrietig of ziek ben tijdens opnames, kan ik niet zonder de lol van mijn collega’s. Je brengt zo veel tijd samen door, je moet elkaar vertrouwen en er samen wat goeds van maken”, zegt Chantal over haar belangrijke collega’s. Met welke collega’s ze door één deur kan en met welke totaal niet, daar laat de presentatrice niks over los.

Lees ook
Beau heeft ‘ruzie’ met Linda de Mol vanwege televisieprogramma: ‘Ik heb haar nooit meer gesproken’

Televisie maken

Chantal benadrukt ook dat ze een televisieprogramma niet in haar eentje maakt. ”Je staat dan wel in je eentje voor de camera’s, daarachter staat een grote club mensen.” Ze is heel blij dat ze ondanks corona wel met veel collega’s kan blijven werken. “Ik ben zo ontzettend blij dat ik mijn collega’s tijdens corona nog wél kan zien. Wij mogen programma’s zonder publiek nog steeds maken, uiteraard met de nodige maatregelen.”

Chantal Janzen kan goed begrijpen dat veel werknemers hun collega’s missen door de coronamaatregelen. “Lol op de werkvloer, tranen, stress, plezier, geluk, verlies, velen van jullie delen AL deze zaken met je collega’s. Wat missen we hen, want op veel werkplekken is men nog steeds niet samen door de maatregelen die nog gelden”, schrijft ze op haar Instagram. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress