Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Presentatrice Chantal Janzen spreekt zich uit over wanpraktijken The Voice: ‘Schandalig, verdrietig, frustrerend’

Presentatrice Chantal Janzen spreekt zich uit over wanpraktijken The Voice: ‘Schandalig, verdrietig, frustrerend’

Presentatrice Chantal Janzen spreekt zich uit over wanpraktijken The Voice: ‘Schandalig, verdrietig, frustrerend’

Chantal Janzen (42) is sinds twee jaar de presentatrice van The Voice of Holland. Ook zij reageerde geschokt op het nieuws over grensoverschrijdend gedrag en seksueel misbruik bij het televisieprogramma. Ze uit haar ongenoegen op Instagram. 

Chantal Janzen reageert op schandaal

Chantal Janzen werkt nog niet lang voor The Voice of Holland. Gisteren kwam naar buiten dat TVOH tijdelijk niet meer wordt uitgezonden, vanwege beschuldigingen van seksueel misbruik en grensoverschrijdend gedrag. Chantal laat weten dat ze niet op de hoogte was van de ernstige praktijken die zich achter de schermen afspeelden. Ze vindt het vreselijk dat bepaalde mensen wel wisten van de wanpraktijken achter de schermen. Op Instagram stories uit de presentatrice haar ongenoegen hierover.

“Aan de partijen en aan de mensen die blijkbaar al zo’n 10 jaar lang van de misselijkmakende praktijken bij The Voice afwisten, ze verzwegen en in de doofpot stopten, maar nu reageren in de pers met ‘we zijn enorm geschrokken’: laat deze woorden aub over voor de slachtoffers.” Ze zou hiermee verwijzen naar verschillende werknemers die op de hoogte waren van het grensoverschrijdende gedrag, maar er niks mee deden. Ook zou ze hiermee kunnen verwijzen naar collega Linda de Mol, die wist dat haar man, Jeroen Rietbergen, ongepast gedrag heeft vertoond bij TVOH.

Lees ook
The Voice of Holland tijdelijk van de buis vanwege beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag

Snoeihard werken

Chantal geeft aan dat ze totaal niet op de hoogt was van wat er allemaal speelde. “Nee, het blijkt nu wel dat ik inderdaad heel veel NIET weet over dit programma.” Ze vindt het triest dat deze praktijken zich afspeelden achter de schermen, maar benadrukt dat er ook zoveel mensen zijn die “wel zuiver en snoeihard meewerken” aan het programma.

“Het werk van deze grote groep mensen, leiding, opdrachtgevers, kandidaten en medewerkers, wordt nu verpest door de acties en het geheimhouden van een kleinere groep mensen door de jaren heen.” Chantal hoopt dat de waarheid nu op tafel komt. “Schandalig, verdrietig en frustrerend is het. Nu die doofpot omgooien en de waarheid op tafel.” Ook leeft de presentatrice mee met de slachtoffers en hun familie.

Chantal Janzen

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram