Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen deelt foto: ‘Jongens dit gaat helemaal de verkeerde kant op’

Chantal Janzen deelt foto: ‘Jongens dit gaat helemaal de verkeerde kant op’

Chantal Janzen deelt foto: ‘Jongens dit gaat helemaal de verkeerde kant op’

Op vakantie gaat het niet helemaal zoals Chantal Janzen (42) in gedachten had. Ze had zich voorgenomen niet meer haar zoontje Bobby in haar armen in slaap te laten vallen. Missie mislukt…. Met een Instagram post laat ze het tafereel zien. 

Onder de Instagram post reageert Chantal ‘Je kind valt in slaap (eindelijk even rust overdag), maar natuurlijk niet in z’n bed maar op jou. Met als gevolg dat je daar zit, veel te lang, net te koud in de schaduw, met kramp in je benen en armen pijn in je schouder je sleutelbeen een loeivolle blaas een slapende voet en een licht verbrande arm’.

De verkeerde kant op

‘Ik had ‘t me allemaal nog zo voorgenomen om bij ‘n tweede níet meer te gaan doen. En zie hier het resultaat. En gisteravond bleef ik ook nog bij ‘m tot ie sliep. 2,5 jaar braaf niet gedaan en ineens BAM had ie me te pakken en ging ik blijkbaar voor de bijl. Jongens dit gaat helemaal de verkeerde kant op, ze hebben ons weer totaal in hun macht’, aldus de presentatrice.

Verhalen van volgers

Chantal Janzen vraagt door middel van de post om hulp bij haar volgers. ‘En? Wat hadden jullie gedacht dat je nooit (meer) zou gaan doen, en doe je nu toch gewoon (weer)? En het is voornamelijk allemaal prachtig he, maar af en toe even ventileren mag. Moet. Dussss… Roept u maar, dank namens de feestcommissie👇🏼.’

Herkenbaar

‘Zeggen dat ‘dit echt de laatste keer is’. Is het niet. Weten we allemaal 😂.’, laat Kelly Weekers achter onder de post. Voor haar een herkenbare situatie met twee jonge dochters. Chantal is daarmee niet de enige ”Ik ben al zo vaak van m’n geloof gevallen. Ik geef het op.’ Ook is nog te lezen: ‘Blijft toch je kind hè 😂😂😂.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story