Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen showt haar prachtige figuur in een ‘Itsi Bitsi Petit Bikini’

Chantal Janzen showt haar prachtige figuur in een ‘Itsi Bitsi Petit Bikini’

Chantal Janzen showt haar prachtige figuur in een ‘Itsi Bitsi Petit Bikini’

Na alle drukte van het songfestival is het voor Chantal Janzen (42) tijd om even te ontspannen. De presentatrice geniet momenteel van een welverdiende vakantie met haar gezin én laat haar volgers op Instagram meegenieten van de zonnige beelden.

Uitputtingsslag

Bijkomen is hard nodig voor de presentatrice. Het presenteren van het Eurovisie Songfestival was een droom die uitkwam voor Chantal Janzen, maar was ook een flinke uitputtingsslag. “Het was een hele heftige week en ik had het uiteraard nooit willen missen, maar ik ben nu pas een beetje bijgekomen”, vertelde Chantal eerder.

Adrenaline

Chantal Janzen, die het songfestival samen met Edsilia Rombley, Nikkie de Jager en Jan Smit presenteerde, vond het een heftige week door alle spanning en sliep slecht door de adrenaline. “We sliepen sowieso kort door de schema’s die heel heftig waren. En als je een week lang vijf uurtjes slaapt – de laatste keer dat ik dat had was toen Bobby (haar zoontje van 3 jaar, red.) veel jonger was – dat hakt er wel in.”

Bikinifoto Chantal Janzen

De presentatrice geniet nu van een welverdiende rust in een zonnig land, en deelt daar allerlei jaloersmakende stories op Instagram van. Ze legt zichzelf zelfs artistiek vast in de gouden spiegel boven de wasbak, in een nietsverhullende zwarte bikini. Bij de foto speelt ze toepasselijk het nummer ‘Itsi Bitsi Petit Bikini’ af van zangeres Dalida. Wat ziet er goed uit!

Chantal Janzen

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress