Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > (K)instaproof: Chirurgie-experts vermoeden cosmetische misser bij Chantal Janzen

(K)instaproof: Chirurgie-experts vermoeden cosmetische misser bij Chantal Janzen

(K)instaproof: Chirurgie-experts vermoeden cosmetische misser bij Chantal Janzen

Chantal Janzen wordt gezien als een natuurlijke schoonheid. De vraag is nu, is alles wel écht puur natuur? Plastisch chirurgen plaatsen daar hun vraagtekens bij na het zien van een nieuwe magazinecover van de presentatrice.

Chantal Janzen plastische chirurgie

De mooie blondine schittert op de cover van het tijdschrift Beau Monde. Wie goed kijkt, kan iets geks spotten: want wat is er met Chantals kin aan de hand? De kin lijkt aan één kant iets te hangen of vervormd te zijn. Het zou om een Photoshop-misser kunnen gaan, maar plastische chirurgie-experts hebben een ander vermoeden. De presentatrice heeft volgens hen een verschoven kinimplantaat, schrijft Privé deze week.

‘Kinnen zijn de nieuwe borsten’

Kinimplantaten zijn volgens Privé een ware hype sinds Amerikanen er voor het eerst gebruik van maakten in 2012.”De perfect gesculpteerde kin op bestelling. Kinnen zijn de nieuwe borsten en allang niet meer voorbehouden aan acteurs, topmodellen en realitysterren met een vertekend zelfbeeld”, aldus het entertainmentblad.

Verschoven implantaat

Het kinimplantaat kan volgens de experts verschuiven als iemand jarenlang op één kant slaapt. Dat kan verklaren waarom Chantals kin op de coverfoto naar links lijkt te staan. Wie Chantal’s persoonlijke instagramaccount doorspit, zal weinig (onbewerkte) foto’s vinden die recht van voren vinden, de kant van waar de vervorming het best zichtbaar is. Toch lijken we hier en daar te zien wat er zichtbaar is op de Beau Monde-cover en zou het dus definitief niet om een Photoshop-fail gaan.

Geen commentaar

Of de RTL-presentatrice daadwerkelijk aan haar kin heeft laten sleutelen, blijft gissen. Privé heeft meerdere malen contact gezocht, maar zowel Chantal als haar management willen niet reageren op het gerucht.

Lees ook
Chantal Janzen lichtelijk teleurgesteld in eerste (hilarische) driewoordzin van zoon Bobby

Oh, wat een leuk nieuws!

Verder is er ook goed nieuws voor Chantal. Zojuist is bekend geworden dat RTL haar heeft weten te strikken als nieuwe presentatrice van Oh, wat een jaar!. Ze vervangt Linda de Mol, die begin 2019 bekendmaakte over te stappen naar concurrent Talpa. Naast Chantal is er een tweede nieuwkomer voor de populaire nostalgieshow. Carlo Boszhard zal teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge vervangen. Ruben Nicolai zal als captain gewoon weer terugkeren in het programma.

De cover van Beau Monde:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De nieuwe Beau Monde ligt nu in de winkels! #beaumondenl #chantal

Een bericht gedeeld door Beau Monde (@beaumonde.nl) op

Foto’s van Chantal zelf:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wauw wat ongelofelijk veel mooie en zeer indrukwekkende reacties op het onderwerp van ons nieuwe nummer? Lieve vrouwen dank dank dank voor het delen van jullie ervaringen die bij mij hier maar blijven binnenkomen. Erg mooi, bijzonder en ontroerend hoe open jullie op mijn vorige post hebben gereageerd, hoe open jullie zijn op social media en in jullie berichten aan onze redactie. Jullie mening, adviezen aan elkaar, jullie verhalen, gedachten en het vertellen van jullie huidige situatie heeft ons erg geraakt. We kunnen jullie niet allemaal persoonlijk bedanken maar zouden dat wel graag willen doen, dus bij deze… DANK??? Voor ieder die op dit moment in een moeilijke, spannende of afwachtende fase zit omtrent uitslagen of behandelingen, wij wensen jullie alle sterkte, geluk, en kracht. Liefs, @andcgram ? #magazine #zegeensvagina #HPV #awareness #sharingiscaring #womenempowerment #durftedelen #zorgvoorjezelf #zievorigepost

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Driewerf hoera voor de winnares van Dancing with the stars @samanthasteenwijk én voor corrigerend ondergoed?????????❤️ Verder nog de groetjes van de prullenbak op links, de dooie cavia/het extra haar op rechts wat we uiteindelijk niet gebruikt hebben want anders leek ik zelf op een ontplofte cavia, èn het bord eten waar ik geen tijd voor had om het op te eten omdat ik me IN DIE VRESELIJKE VEEL TE STRAKKE CORRECTIESHIZZLE MOEST WURMEN VAN @kelly_huijsman_styling . Maar ik hou wel van je hoor Kel. #thisisrealitypeople #dewaarheid #achja #danhebjewelwat #worst #wiemooiwilzijnmoetafentoediecorrectiestoestandaan #tweekinderen #jekrijgterzoveelvoorterug #zoalskilos #slapvel #maardatscheeltmeniks #metliefde #langlevedecorrectieslip #haatliefde #dancingwiththestars #finale

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met de hartelijke sproeten van de feestcommissie!????‍♀️ #tralala #newthingscoming #happycamper #changeisgonnacome #newstyle • ? @paulbellaart @andcgram

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Last night’s look. Check stories for this morning’s look. Thank you bye✌? #dancingwiththestars

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: MediaCourant | Beeld: BrunoPress