Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen feliciteert jarige man, tot afgrijzen van geliefde Marco zelf

Chantal Janzen feliciteert jarige man, tot afgrijzen van geliefde Marco zelf

Chantal Janzen feliciteert jarige man, tot afgrijzen van geliefde Marco zelf

Feest in huize Jansen-Geeratz: de man van de presentatrice – Marco – is 50 jaar geworden. Tijd voor een feestje en daar hoort tegenwoordig natuurlijk ook een felicitatie op Instagram bij. Helaas voor Chantal Janzen houdt man Marco daar niet van, maar Chantal trekt zich daar niets van aan.

Chantal Janzen feliciteert man Marco

“Bij deze 2 dingen die de man op de foto vreselijk vindt: Geliefden die elkaar via Instagram feliciteren en tijdens een werk-fotoshoot onverwacht erbij worden geroepen en op de kiek worden gezet”, begint Chantal haar post. Janzen kennende weet je precies wat er dus gaat komen.

Romantische felicitatie

“Ok, komt ie: Gefeliciteerd mijn lief, liefde van m’n leven, m’n allerallerliefste”, schrijft de presentatrice liefdevol. “Wat hebben wij een groot geluk met onze prachtige familie. Met niemand anders kan ik zo lachen, met niemand anders voelt het leven zo goed. Samen met jou is alles mooier, en zonder jou stelt het allemaal niets voor.”

Lees meer
Instagram vs. reality: Chantal Janzen deelt foto’s van romantisch weekend met geliefde Marco

Nog lang niet jarig

Op de foto zitten de twee innig bij elkaar op de grond en lachen lief naar de camera. Chantal geeft haar vent dan ook een compliment voor zijn fotogenieke lach: “En voor iemand die er totaal niet van houdt om op de foto te gaan sta je er verdomd goed op, ouwe. Ik hou van jou, voor altijd en eeuwig❤️”. Zoals we van Chantal gewend zijn sluit ze haar bericht af met een hilarische hashtag: “na deze post ben ik nog lang niet jarig”, merkt ze slim op.

De tekst gaat verder onder de post. 

Toekomstbeeld

Maar ook in haar Instagram Stories grapt Janzen nog even door. Ze deelt achter elkaar foto’s waarop de kinderen een voor een hun vader knuffelen. “Meet and Greet”, schrijft ze bij haar eigen omhelzing. Ook plaatst ze nog een hilarisch tafereeltje van hoe Chantal denkt dat zij en Marco er over tien jaar bij zitten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Chantal Janzen MarcoChantal Janzen Marco

Bron: Story | Beeld: Brunopress