Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen lanceert eigen online platform

Chantal Janzen lanceert eigen online platform

Chantal Janzen lanceert eigen online platform

Het gonsde al langer over het nieuwe project van Chantal Janzen en op Instagram hield ze de laatste dagen de spanning er behoorlijk in. Kwam ze met een eigen glossy? Een nieuw programma? Een videokanaal? Nu is er eindelijk duidelijkheid: ze doet het gewoon allemaal met haar nieuwe online platform &C (spreek uit: and see).

Socials: @andcgram •f: andcbook • t: andctweet 👻: andcsnap #andc #andsee

A photo posted by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

“Je hebt heel vaak dat je iets leest of iets ziet en dat je dan tegen iemand zegt: ‘oh, dit moet je zien. (..) Nieuw talent – jong, oud – die mij inspireren, die anderen kunnen inspireren. Die wil ik een podium bieden. Op televisie, op een podium, in het magazine..,” zo vertelt Chantal het zelf in een video op haar Instragrampagina.

Het platform is vooral gericht op vrouwen tussen de 18 en 48 en richt zich op een breed palet aan thema’s. “We gaan alles behandelen, mode, beauty, lifestyle, travel, wonen.. The whole shebang,” vertelt Chantal. “Alleen: door mijn bril bekeken, want dat is echt een heel leuke bril.”

Binnenkort te zien… &C: Een magazine, online platform en televisie programma’s… Wait… and see #andsee #andc

A video posted by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Begin december bevestigde Medialane al dat Chantal een eigen blad zou krijgen. De officiële &C is in maart, maar daarnaast zal er dus ook online van alles via het multimediaplatform te lezen en te bekijken zijn.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van &C? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief op www.andc.tv ❤#andc #andsee

A photo posted by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Lees ook: