Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen komt met nieuwe dramaserie over samengestelde gezinnen: ‘Familie is het allerbelangrijkste in mijn leven’

Chantal Janzen komt met nieuwe dramaserie over samengestelde gezinnen: ‘Familie is het allerbelangrijkste in mijn leven’

Chantal Janzen komt met nieuwe dramaserie over samengestelde gezinnen: ‘Familie is het allerbelangrijkste in mijn leven’

Chantal Janzen doet het allemaal: ze presenteert, ze heeft een eigen tijdschrift, ze acteert en doet nog veel meer. Vandaag laat ze op Instagram weten dat ze een nieuwe uitdaging aangaat. Chantal gaat namelijk samen met Videoland een dramaserie maken over samengestelde gezinnen. 

Dramaserie Chantal Janzen

Chantal Janzen (42) is zeer succesvol als presentatrice en actrice. Daarnaast heeft ze een samengesteld gezin met man Marco Geeratz. Met hem heeft ze zoontjes Bobby (3) en James (12). Marco heeft uit een eerder huwelijk al twee dochters en een zoon die alledrie in de twintig zijn. Chantal geniet enorm van haar ‘bonusfamilie’ en haar samengestelde gezin bracht haar op het idee voor een dramaserie.

“Al langer liep ik met het idee rond om een dramedy, dat is een drama- comedyserie, te gaan maken over dit gegeven: samengestelde gezinnen. Dit is natuurlijk iets wat heel dichtbij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin. Het is fantastisch om onderdeel te zijn van een mooi groot gezin, mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven en het is waar ik het meest trots op ben”, vertelt de presentatrice op Instagram.

“Ik ben dan ook ongelofelijk trots en blij om bekend te kunnen maken dat deze serie er gaat komen! (Voor de duidelijkheid, het wordt géén realityserie😬). Een idee op tafel gooien is één, maar dat ik nu bij Videoland mijn idee tot uitvoering mag laten komen, vind ik echt fantastisch”, schrijft ze. De serie zal gaan over de mooie momenten, maar ook de moeilijkheden en strubbelingen van een samengesteld gezin, met een grappige ondertoon, laat Chantal weten.

Tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Alies groeide op als Jehova’s getuige, maar valt op vrouwen: ‘Voor mijn familie ben ik verloren’

Reacties

Volgers zijn laaiend enthousiast over het idee voor de serie. “😍😍 ik denk dat jullie een voorbeeld zijn voor velen!”, reageert Emma Heesters. “Very cool. Congrats! Would the Janzen’s like to adopt the Karaty’s?”, reageert Dan Karaty. modern family vibes and i love it 🥰🥺🥺🥺❤️” en “Jaaaaaaa! Zin in hoor! 👏🏼🔥 Lekker bezig”, reageren andere volgers. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar de serie!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress