Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ze is zo gewoon gebleven: Chantal Janzen onthult bijzondere gedachte achter Songfestival-jurk

Ze is zo gewoon gebleven: Chantal Janzen onthult bijzondere gedachte achter Songfestival-jurk

Ze is zo gewoon gebleven: Chantal Janzen onthult bijzondere gedachte achter Songfestival-jurk

Chantal Janzen schittert de afgelopen dagen als presentatrice van het Songfestival. Per dag lijken de creaties die ze draagt mooier te worden. Toch heeft de presentatrice haar jurken niet uitgekozen vanwege alle de opvallende kleuren en glitters. Er is namelijk een hele andere factor de perfecte Songfestival-jurk voor Chantal Janzen bepaalt.

Chantal Janzen Songfestival-jurk

Ook op de avonden dat er geen halve finales uitgezonden worden, zijn er programma’s te bekijken die over het Songfestival gaan. Gisteravond kon je Operatie Songfestival op buis zien. In die documentaire worden de Nederlandse producten, presentatoren en het creatieve team achter de schermen gevolgd. In deze docu deed Chantal een bijzondere onthulling over haar jurk van ontwerper Claes Iversen die ze donderdagavond tijdens de tweede halve finale aanhad.

Praktische jurk

“Het was eigenlijk al snel duidelijk: dit moet hem worden”, laat Chantal in Operatie Songfestival weten. Waarom? Omdat het eigenlijk een hele praktische Songfestival-jurk was. “Ik kan hier heel veel zenders in kwijt”, legt de presentatrice uit. “Normaal als alles heel strak zit, moet je alles inbouwen. Dat maakt het er vaak niet mooier op. Maar hier kan ik heel veel in kwijt, zelfs Edsilia Rombley”.

Lees ook
Déze presentatrice gaat Duncan Laurence vervangen tijdens de finale van het Songfestival

Heerlijk eerlijk Chantal

Chantal schaamt zich nergens voor en legt dan ook open uit hoe het er onder de jurk allemaal uitziet. “Ik heb wel ondergoed aan dat het allemaal wat strakker trekt. Ook wel een fijne tip voor iedereen die kijkt”, aldus een eerlijke Chantal. “Ik heb ook gewoon een bh aan, soms kan dat allemaal niet bij galajurken.”

De ‘praktische’ jurk waar Chantal het over heeft:

De tekst gaat verder onder de foto. 

Outfits finale Songfestival

Vanavond is dé finale waar we al 2 jaar op gewacht hebben. Aan de outfits van de vier presentatoren kunnen we dan ook zeker zien dat ze het beste voor het laatst hebben bewaard. Chantal Janzen zal zaterdagavond schitteren in een goudkleurige jurk van David Laport en ziet eruit als een godin in goud. Edsilia gaat voor een bijzonder a-symmetrisch pak in verschillende tinten blauw. Het ontwerp is van de hand van Tess van Zalinge. Nikkie gaat voor een paarse jurk die is gemaakt door Edwin Oudshoorn. Voor Jan geen glitter: hij wordt iedere avond gekleed in de maatpakken van Oger. Ook mooi hoor, Jan!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Edsilia Rombley (@edsiliarombley)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmit)

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress