Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen lichtelijk teleurgesteld in eerste (hilarische) driewoordzin van zoon Bobby

Chantal Janzen lichtelijk teleurgesteld in eerste (hilarische) driewoordzin van zoon Bobby

Chantal Janzen lichtelijk teleurgesteld in eerste (hilarische) driewoordzin van zoon Bobby

De jongste zoon van Chantal Janzen begint steeds meer praatjes te krijgen. Het jochie heeft afgelopen weekend zijn eerste zin van drie woorden gezegd, al had de 41-jarige presentatrice hem liever iets anders horen zeggen.

Zoon Chantal Janzen

Waar Chantal had gehoopt dat de eerste driewoordzin van Bobby zou bestaan uit lieve woordjes over zijn moeder, heeft het tweejarige mannetje iets heel anders uitgekraamd. “Bobby’s eerste driewoordzin is zojuist uitgesproken”, schrijft de blondine in haar Instagram Stories. “Het is niet ‘mama jij lief’ of ‘mama is mooi’. Nee, het is… ‘wauw, coole sokken’.”

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapt Janzen in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

Lees ook
Fans verbazen zich over ‘picture perfect’ gezinsfoto Chantal Janzen: ‘Lukt mij nou nooit’

Chantal als moeder

In een interview in haar magazine doet James een boekje open over Chantal als moeder. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders natuurlijk delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. “Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog”, zegt hij in een gesprek met Chantal. “De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Broers!❤️ Zo lief voor en met elkaar. Ook zonder ijsje. #quarantineteam

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goeiemorgen, met deze bananen in pyjama’s is binnenblijven veel minder erg❤️ Maar ‘t is me wel wat zeg. Sterkte lieve mensen. Enne, hou ‘t schoon. En dan niet je achterste. Ja, deze ook, maar ik heb ‘t nu even vooral over je handen. En laat in die winkels nou ‘s genoeg achter voor de mensen die wèl door (moeten) werken zoals in de zorg, transport, onderwijs, winkelpersoneel, en zeker ook over laten voor de zieken, ouderen, minder bedeelden en minder validen. Met die rare nieuwe Ik spaar toiletpapier en ik heb lekker meer dan jij-hobby van jullie. Ik bedoel: HOEVEEL KUN JE KAKKEN OP ‘N DAG??? (uitzonderingen daargelaten) Maar dit laatste is een uitroep uit ergernis die ik had net, en geen vraag waar ik antwoord op wil. Ik herhaal: dit is geen vraag waar ik antwoord op wil. Liefs, zorg voor, en let op elkaar❤️??

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram