Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen deelt hilarisch kijkje achter de schermen bij Songfestival

Chantal Janzen deelt hilarisch kijkje achter de schermen bij Songfestival

Chantal Janzen deelt hilarisch kijkje achter de schermen bij Songfestival

Chantal Janzen begint over een paar dagen aan de klus van haar leven. Ze mag samen met Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager het Eurovisie Songfestival presenteren. Al dagen zijn de repetities in volle gang en aan de outfits wordt nog een laatste hand gelegd. Daardoor kan Chantal tijdens het oefenen van de puntentelling nog niet shinen een van haar fantastische jurken. Toch moet écht alles al gerepeteerd worden, dus ook de techniek. De presentatrice was daar nog niet helemaal klaar voor en deelt dan ook een bijzonder kijkje achter de schermen.

Chantal Janzen Songfestival

Wie Chantal al langer volgt, weet dat de presentatrice zich niet snel schaamt. Zelfs niet als de gehele fanbase van het Songfestival de presentatrice kan bewonderen op Instagram. Ze deelt vandaag een hilarisch en eerlijk kiekje op Instagram waarop te zien is hoe het Chantal afgaat als presentatrice van het liedjesfestijn. En we moeten zeggen, de outfitkeuze is nogal bijzonder te noemen

Microfoon-zender verstopt

“NOBODY: Where do they put their microphone -belts at Eurovision? ME: ??”, begint Chantal. En met die opmerking besluit ze een weetje te delen, waar niemand om gevraagd heeft. “Behind the scènes bij Eurovision. Volgende week zien we er spik en span uit in prachtige haute couture-jurken”, aldus de presentatrice. Dat ze er nu nog niet zo uit ziet is goed te zien op de foto. “Hier zitten straks, onder 1 van de 4 jurken, mijn microfoon-zenders. Zo. Dit weetje pakken ze jullie niet meer af.”

Hilarische reacties

Op de foto lacht Chantal ietwat ongemakkelijk. Niet gek aangezien ze alleen een blouse en een panty aanheeft. Op de zwarte panty zien we twee beige banden vastgeplakt zitten. “Ik dacht even dat je een hotpants met kousen aanhad ? “, schrijft ondernemer Ginny Ranu. “Wat comfortabel ? “, lacht Rik van de Westelaken. Ook Tina de Bruin laat een heerlijke reactie achter: “❤️Chantie Symmetrie met de Sjoone Beintjes ❤️ ‘ 

De tekst gaat verder onder de foto.

‘Birth of a New Age’

Jeangu Macrooy is dit jaar de gelukkige die Nederland mag vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival. In 2020 zou hij optreden met het liedje Grow, maar aangezien het hele Songfestival werd afgeblazen, kon hij het liedje ook niet performen. Dit jaar probeert hij het opnieuw maar dan met het liedje Birth of a New Age. Het liedje bevat Surinaamse teksten waarmee Macrooy zijn roots wil laten zien. Het Eurovisie Songfestival vindt van 18 tot 22 mei plaats in Rotterdam Ahoy.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram