Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Komt er een derde bij? Chantal Janzen doet boekje open over kinderwens

Komt er een derde bij? Chantal Janzen doet boekje open over kinderwens

Komt er een derde bij? Chantal Janzen doet boekje open over kinderwens

Chantal Janzen (41) is de trotse moeder van twee prachtige zoons. Of de gezinsuitbreiding daarbij blijft of er in de nabije toekomst nog een kleine bij komt? De presentatrice vertelt erover in de nieuwe editie van haar eigen magazine.

Derde kindje Chantal Janzen?

Voor de derde keer in de &C-geschiedenis ligt de special Oh Baby! in de schappen. In deze editie schittert niet alleen Jim Bakkum (32) met zijn gezin, maar doet ook Chantal zelf traditiegetrouw een boekje open. Zo gaat ze in op de vraag of er nog een derde kindje komt met haar geliefde Marco Geeratz. “Ik zeg nooit nooit”, aldus de blondine. “Het is gewoon zo leuk, om zo’n klein wezen rond te hebben lopen.”

Mama Chantal volgens zoon James

Ook haar oudste zoon James komt aan het woord in het kakelverse tijdschrift. Sinds de komst van zijn broertje Bobby moet hij de aandacht van zijn ouders delen, maar volgens het elfjarige jochie pakt zijn moeder dat heel goed aan. “Je bent alleen wat vaker moe sinds Bobby er is. Dat is niet zo raar. Als ik jou was, zou ik ook moe zijn. Want je moet soms best hard werken. En Bobby slaapt slecht. En daardoor is papa ook weer moe. En dan heb je mij nog”, zegt hij in een gesprek met Chantal. “De aandacht vanuit jullie is wel anders geworden. Maar als jullie met Bobby bezig zijn, wacht ik gewoon.”

Altijd spelen

Het was natuurlijk even wennen voor James toen zijn broertje geboren was. “Maar nu kan ik me niet meer voorstellen dat Bobby er niet is”, zegt hij. “Hij speelt héél veel met me. Soms denk ik wel: ik wil gewoon even rustig zitten.”

Lees ook
Geweldig: Chantal Janzen roept fans met luchtige video op om binnen te blijven

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goeiemorgen, met deze bananen in pyjama’s is binnenblijven veel minder erg❤️ Maar ‘t is me wel wat zeg. Sterkte lieve mensen. Enne, hou ‘t schoon. En dan niet je achterste. Ja, deze ook, maar ik heb ‘t nu even vooral over je handen. En laat in die winkels nou ‘s genoeg achter voor de mensen die wèl door (moeten) werken zoals in de zorg, transport, onderwijs, winkelpersoneel, en zeker ook over laten voor de zieken, ouderen, minder bedeelden en minder validen. Met die rare nieuwe Ik spaar toiletpapier en ik heb lekker meer dan jij-hobby van jullie. Ik bedoel: HOEVEEL KUN JE KAKKEN OP ‘N DAG??? (uitzonderingen daargelaten) Maar dit laatste is een uitroep uit ergernis die ik had net, en geen vraag waar ik antwoord op wil. Ik herhaal: dit is geen vraag waar ik antwoord op wil. Liefs, zorg voor, en let op elkaar❤️??

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram