Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mama, ik heb honger! Chantal Janzen deelt geinig en vooral herkenbaar filmpje van Bobby

Mama, ik heb honger! Chantal Janzen deelt geinig en vooral herkenbaar filmpje van Bobby

Mama, ik heb honger! Chantal Janzen deelt geinig en vooral herkenbaar filmpje van Bobby

Nu de scholen en kinderopvangcentra gesloten zijn in verband met het coronavirus, hebben ouders er een flink takenpakket bijgekregen. En dat het daardoor niet altijd even op rolletjes loopt thuis, geeft op Chantal Janzen (41) toe. Op Instagram deelt ze een lachwekkend, realistisch en vooral herkenbaar filmpje.

Zoon Chantal

Op de beelden is te zien hoe haar jongste zoon in tranen naast het fornuis staat. In zijn handen houdt hij een bordje vast, waarmee Bobby bijna bedelt om eten. “Gaat super hier thuis”, schrijft Chantal spottend.

‘We doen ons best’

Na die woorden volgt een flinke reeks hashtags, waaruit de presentatrice laat blijken dat het gezinsleven niet al te soepel gaat in tijden van de coronacrisis. “#bijnaklaar #yeahright #rauwekip #reality #reallife #wedoenonsbest #somslukthetevenniet #thuisonderwijs #elfjarige #knutselen #tweejarige #timemanagement #wegotthis #werallinthistogether #hanginthere” De moeder van twee sluit af met de vraag: “Hoe gaat het met jullie thuis, mensen?”

Herkenbaar

Volgers van de presentatrice zien de lol wel in van de video, maar snappen bovendien precies wat ze bedoelt. “Gaat hier net zo”, reageert Annemarie Keizer. Ook voor Chantal Bles is het een herkenbare situatie. “Hier ook iedere ochtend, middag en avond…”

Lees ook
Komt er een derde bij? Chantal Janzen doet boekje open over kinderwens

Happy family

Chantal en Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Of daar in de (nabije) toekomst nog een derde bij komt, verklapt Janzen in haar eigen magazine &C. Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapte hij in het huwelijksbootje met de presentatrice.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram