Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal Janzen steekt de draak met influencers met ‘bijzondere’ bikinifoto

Chantal Janzen steekt de draak met influencers met ‘bijzondere’ bikinifoto

Chantal Janzen steekt de draak met influencers met ‘bijzondere’ bikinifoto

Het is een trend onder influencers: ‘Instagram vs reality’-vakantiefoto’s delen in het kader van body positivity. Ons aller Chantal Janzen steekt met een nieuwe post op Instagram de draak met deze vrouwen.

Vet hoor

Het doel van de influencers: laten zien dat zij ‘ook maar gewoon mensen zijn’ en tijdens de zomervakantie (net als wij) niet veel meer in beweging komen dan van hun ligbedje naar een bord ongezond en zalig eten rollen – en weer terug. In de praktijk komt dat in veel gevallen echter neer op ultraslanke dennen die even goed de buik uitzetten of een vetrol tevoorschijn persen, waarmee ze de plank – body positivity wise – natuurlijk best wel misslaan.

Bikini body

Ook voor Chantal Janzen zit de vakantie er weer op, een moment dat ze op sociale media deelt met haar volgers. “Yessss, t’is weer tijd voor de traditionele, jaarlijks terugkerende voor- en na de vakantie-foto’s!” schrijft ze bij een tweeluik op haar feed. Op de eerste zien we een vrolijke Chantal in een gestreepte bikini. In het bijschrift: “Voor: met koffer-inpakstress op de achtergrond. #nomakeup #nofilter.”

Lekker kleurtje gekregen

Op foto twee zien we een véél te gespierd, véél te gebruind stel (waar we stiekem een beetje onpasselijk van worden, haha). “Na: groetjes van ons! Marco wilde geen voor-foto maken. Dat snap ik ook wel als je minder ijdel bent dan je vrouw en als je weet dat je altijd zó blij, trots en gelukkig op de na-foto staat. Ach, de lieverd. #yesmakeup #yesspraytan #eninderdaad #hetisaltijdeenrotzooibijmijalsikkoffersmoetinpakken.

Lees ook
Zo moeder, zo zoon: Chantal Janzen deelt kinderfoto en lijkt exáct op Bobby

Hilariteit alom

De presentatrice, die in haar post ook nog even iedereen die deze week weer aan school of z’n werk begonnen is succes wenst, krijgt met haar hilarische post de lachers op haar hand. “Lekker kleurtje hoor, delen jullie binnenkort ook je fitness schema? Asking for a friend“, grapt iemand. Een ander zegt: “Jeetje, dat je zo kunt opknappen in een vakantie”. Ook vliegen de gierende emoji’s je om de oren. Chantal hengelt verder flink wat complimenten binnen over haar echte bikinilijf. “Prachtig ben je (op foto één)”, valt er onder meer te lezen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress