Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Chantal en Linda kunnen elkaar absoluut niet uitstaan: ‘Het is pijnlijk’

Chantal en Linda kunnen elkaar absoluut niet uitstaan: ‘Het is pijnlijk’

Chantal en Linda kunnen elkaar absoluut niet uitstaan: ‘Het is pijnlijk’

Bonje tussen de twee blonde presentatrices. Sinds het programma van Linda ‘Oh, wat een jaar!’ niet met haar mee mocht naar SBS, is het definitief heibel tussen Linda de Mol en Chantal Janzen. Ze kunnen niet meer door één deur. Bij de talkshow van Johnny de Mol, blijkt duidelijk dat het nog steeds niet is goed gemaakt. 

Wat is dan de reden achter de ruzie? Dat komt allemaal doordat Chantal Janzen het programma ‘Oh, wat een jaar!’ heeft overgenomen. Dat is niet goed gevallen bij Linda. Ze kunnen elkaar niet meer uitstaan. Al is het ooit wel beter geweest tussen die twee. Toen Chantal nog samen was met Johnny de Mol (neef van Linda), was alles nog heel normaal. Van 2001 tot 2004 waren Chantal en Johnny een setje. Toen waren ze allebei 22.

Maar vanaf zomer 2020 is het bal tussen de media-grootheden. Ze kunnen niet meer door één deur.

Omgekeerde situatie

Je zou haast denken: ‘Waarom nam Linda het programma niet mee naar SBS?’ Helaas mocht dat niet. Linda had stiekem gehoopt dat Chantal het programma zou weigeren, maar dat had ze niet gedaan. De Mol vertelde tegen Shownieuws, dat ze er echt teleurgesteld in was.  ‘Ja, daar vind ik een heleboel van,’ zei Linda toen. ‘Het is pijnlijk en het enige dat ik kan zeggen is dat als de situatie omgekeerd was geweest, ik het niet gedaan had.’ Dat is het enige wat Linda kon zeggen over de situatie.

Lees ook
Shelly Sterk werd ontslagen net na haar bevalling: ‘Ondertussen raakt het mij niet meer’

Jee

De neef van Linda de Mol, Johnny de Mol, presenteert zijn eigen talkshow HLF8. Daarin zit het spel ‘ja of nee’. Je mag dus alleen ja of nee zeggen in het spel. Toen Johnny aan haar vroeg of de ruzie al is goed gepraat, antwoordde Linda met ‘jee’. Dat is dus geen ja en geen nee. Daaraan is te merken, dat de twee Nederlandse presentatrices nog steeds elkaar niet kunnen uitstaan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress