Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Channing Tatum post supersexy foto van z’n nietsvermoedende naakte vrouw

Channing Tatum post supersexy foto van z’n nietsvermoedende naakte vrouw

Channing Tatum post supersexy foto van z’n nietsvermoedende naakte vrouw

Jenna Dewan-Tatum is gewoon goals. Niet alleen couple goals met haar man Channing Tatum, body goals (geen uitleg nodig) of dance goals (we hebben allemaal ‘Step Up’ gezien), nee, ze is nu ook nap goals.

Channing nam een foto van z’n vrouw Jenna terwijl ze een dutje deed en postte die op Instagram. Nu denk je: ik zou er niet om kunnen lachen, mocht m’n vriend mij (waarschihjnlijk) kwijlend en met haar dat naar alle kanten steekt op het internet gooien. Our thoughts exactly. En dan komt er nog eens bij dat Jenna poedelnaakt is! Maar zoals dat gaat bij de Tatums, perfect zoals ze zijn, ziet Jenna er zelfs tijdens nap time supersexy uit. Al moeten we erbij vermelden dat de schaduw een mogelijke kwijlbek zou kunnen verbergen. Niemand is 100% perfect, right?

Nap time = The Best Time 😇🙌🙌

A photo posted by Channing Tatum (@channingtatum) on

Het allerbeste aan de foto – naast Jenna’s bootylicious billen – is hoe schattig trots en verliefd Channing Tatum is op z’n vrouw. De acteur deelt geregeld zulke lieve boodschappen voor Jenna op sociale media. Zo was hij zo’n twee weken geleden nog heel trots op haar toen ze op de cover van Cosmopolitan stond. Jep, zoek je ‘droomman’ op in het woordenboek, staat er sowieso een foto van Channing bij.

Lees ook:

Tekst: Eline Debie