Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Channing Tatum lanceert eigen drankmerk

Channing Tatum lanceert eigen drankmerk

Channing Tatum lanceert eigen drankmerk

Channing Tatum is meer dan een acteur en érg fijn om naar te kijken. Zo bewees de voormalig stripper door films Step Up en Magic Mike al dat hij ontzettend goed kan dansen, maar nu heeft hij weer wat aan zijn toch al indrukwekkende CV toegevoegd. Want de hottie lanceert een eigen drankmerk!

Amerikaanse wodka
De acteur brengt een eigengemaakte wodka op de markt en de naam is ‘Born and Bred‘. Het idee om een eigen drankmerk op de markt te brengen, ontstond toen Channing met een vriend wodka aan het drinken was. Na een aantal drankjes vroeg hij zich af waarom de meeste wodka uit Rusland komt en er maar weinig Amerikaanse wodka te verkrijgen is.

Samenwerking
De twee besloten de koe bij de horens te vatten en een eigen drank te brouwen, in samenwerking met een stokerij in de staat Idaho. Aan culinair magazine Bon Appétit vertelt Channing dat de samenwerking zo goed beviel, dat hij terplekke besloot de handen ineen te slaan met het Amerikaanse bedrijf.

Van stripclub naar Hollywood
De acteur doet eveneens uit de doeken zijn carrièrepad best bijzonder te vinden. “Ik ben een stripper die acteur werd en nu dus in de wodka zit. Ik heb geleerd nergens meer versteld van te staan. Toen ik nog stripte, zag ik mezelf waarschijnlijk eerder een wodkabedrijf beginnen dan naar Hollywood vertrekken.”

Op Instagram deelde de acteur nóg een skill waar hij steeds beter in wordt en die hij zichzelf heeft aangeleerd. Indrukwekkend!

 

Bron: Privé, Instagram.

Lees ook: