Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Channah Koerten is weer gelukkig in de liefde met déze oud-voetballer

Channah Koerten is weer gelukkig in de liefde met déze oud-voetballer

Channah Koerten is weer gelukkig in de liefde met déze oud-voetballer

Channah Koerten (27) en Quentin Jarrett (29) hebben samen twee kinderen, Tiger en Rumi, maar zijn al een tijdje uit elkaar. Ze hadden een knipperlichtrelatie, waar in oktober 2021 definitief een einde aan kwam. Inmiddels is Channah weer gelukkig in de liefde. Ze heeft aan een juicekanaal op Instagram bevestigd dat ze een relatie heeft met een oud-voetballer.

Orlando Smeekes

Channahs nieuwe vriend is Orlando Smeekes (40), een oud-voetballer die bij verschillende Nederlandse clubs heeft gevoetbald, zoals FC Volendam, Go Ahead Eagles en FC Breda. Ook voetbalde hij voor Duitse en Zuid-Afrikaanse clubs.

Op Instagram beantwoordde Channah vragen in haar stories. Ze kreeg ook de vraag of ze nog single was. Hierop reageerde ze met een foto waarop een klein stukje te zien was van haar vriend. Juicechannel reality.fbi ontdekte dat het ging om Orlando Smeekes, wat inmiddels ook bevestigd is door Channah. “It’s official”, liet ze namelijk weten in een DM.

Bekijk hieronder hoe reality.fbi dit ontdekte én hoe Orlando eruitziet.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RealityFBI (@reality.fbi)

Lees ook
Channah Koerten: ‘Nu ik zelf moeder ben, snap ik pas hoe wanhopig ze moet zijn geweest’

Huisje-boompje-beestje

In februari 2022 sprak Flair met Channah. In dit interview zei ze onder andere over haar relatie met Quentin: “Had ik gehoopt dat het tussen ons anders was gelopen? Ja, natuurlijk. Ik wilde mijn kinderen wél die stabiele thuissituatie geven. Ik wilde dat zo graag. Maar het werkte gewoon niet. Quentin was nog niet klaar om vader te worden. Hij ging veel uit, terwijl ik juist heel erg waarde hechtte aan huisje-boompje- beestje.”

Ook vertelde ze dat er veel momenten zijn geweest waarin ze dichterbij elkaar zijn gekomen. Toch besloten ze om afgelopen jaar uit elkaar te gaan. “Op dit moment is het beter zo: we hebben een goede band voor de kinderen en daar focussen we ons op”, zei Channah daarover.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress