Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo ziet het ‘chagrijnige’ bloemenmeisje van de bruiloft van Kate en William er nu uit

Zo ziet het ‘chagrijnige’ bloemenmeisje van de bruiloft van Kate en William er nu uit

Zo ziet het ‘chagrijnige’ bloemenmeisje van de bruiloft van Kate en William er nu uit

Herinner je haar nog? Het kleine chagrijnige meisje dat naast prins William en Kate Middleton stond toen zij elkaar de beroemde balkonkus gaven. Het is inmiddels alweer elf jaar geleden dat de twee elkaar het jawoord gaven. Het was dé royal wedding van de eeuw, al was het bloemenmeisje minder onder de indruk.

Zoen op het balkon

We hebben het over de toen 4-jarige Grace Emilie Clare van Cutsem. Het kleine meisje met het bloemenkransje stal de show tijdens de eerste zoen van William en Kate op het balkon. Hoewel ze de eer had om bloemenmeisje te zijn tijdens één van de grootste bruiloften ooit, vond ze het zelf niet zo leuk. Dat was af te lezen aan haar gezicht. Al kunnen we haar geen ongelijk geven. Voor een meisje van 4 is zo’n bruiloft natuurlijk een stuk minder interessant.

Lees ook
William en Kate vieren zevende verjaardag van dochter Charlotte: ‘William’s mini me’

Elf jaar later

Van het ene op het andere moment was het ‘chagrijnige’ bloemenmeisje wereldberoemd. Al zullen de meeste mensen de inmiddels 14-jarige Grace niet meer direct herkennen. Grace is een dochter van Hugh van Cutsem en Rose Astor. Dit zijn goede vrienden van William en Kate, dat verklaart waarom Grace de eer kreeg tijdens hun bruiloft. Hieronder zie je hoe Grace, oftewel, het ‘chagrijnige bloemenmeisje’, er nu uitziet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose van Cutsem (@where_isrose)

Bron: Libelle | Beeld: Gettyimages