Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ”Full House’-actrice Lori Loughlin mogelijk twee jaar achter de tralies’

”Full House’-actrice Lori Loughlin mogelijk twee jaar achter de tralies’

”Full House’-actrice Lori Loughlin mogelijk twee jaar achter de tralies’

Lori Loughlin loopt het risico voor minstens twee jaar de gevangenis in te gaan. De ‘Full House’-actrice wordt verdacht van fraude om haar dochters op de universiteit te krijgen.

Flink bedrag

Loughlin en haar echtgenoot Mossimo Giannuli zouden ruim een half miljoen dollar hebben betaald om hun dochters op de universiteit te krijgen, meldt TMZ. Door de hoogte van het bedrag valt de straf voor de twee mogelijk een stuk hoger uit dan voor andere beschuldigden.

Minimaal twee jaar

Loughlin is de mogelijkheid geboden een overeenkomst te tekenen waarin ze schuld bekent. Met zo’n overeenkomst zou haar straf mogelijk iets lager kunnen uitvallen, maar door de hoogte van het bedrag kan dat niet lager dan een celstraf van twee jaar worden.

Lees ook
Gigantische rel in Hollywood: actrices opgepakt wegens omkoopschandaal

Desperate mother

Felicity Huffman, de Desperate Housewives-actrice die verdachte is in dezelfde zaak, heeft gisteren al schuld bekend. Ze komt daarmee op een veel lagere straf uit – ook vanwege het veel lagere bedrag van ‘slechts’ 15.000 dollar dat zij heeft betaald om de resultaten van de toelatingstoets van haar dochter te verbeteren. Volgens TMZ zou er nu sprake zijn van een gevangenisstraf van zo’n vier maanden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: ANP