Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > YAY: Céline Dion werkt aan nieuw nummer voor ‘Beauty and the Beast’

YAY: Céline Dion werkt aan nieuw nummer voor ‘Beauty and the Beast’

YAY: Céline Dion werkt aan nieuw nummer voor ‘Beauty and the Beast’

Oh my, de enige echte Céline Dion zal een nieuw nummer maken voor de Disneyfilm ‘Beauty and the Beast’. Dat leuke nieuws maakte de zangeres zelf bekend op social media. Hoera! Hoera! Hoera! 

Céline Dion zong in 1991 samen met Peabo Bryson de titelsong van de oude ‘Beauty and the Beast‘. De zangeres is dus al vertrouwd met de film. Speciaal voor de versie van 2017 heeft Céline een nieuw lied gemaakt met de titel ‘How does a moment last forever‘.

‘Magische ervaring’

De Canadese zangeres is enorm blij met deze kans. ‘Deel uitmaken van de originele film was zo’n magische ervaring,’ klonk het. ‘Ik ben oprecht vereerd dat ik opnieuw deel mag uitmaken van deze nieuwe film.’

Voor wie nog twijfelt aan de zangcapaciteiten van Céline Dion – vreemd, maar het kan – frissen we even jullie geheugen op met deze prachtige titelsong uit 1991. Wauw!

‘Beauty and the Beast’ zal vanaf maart 2017 in de bioscoop te zien zijn. Zaten we al maar – met een grote zak popcorn – naar de schone Emma Watson en haar beest Dan Stevens te kijken. Nog eventjes geduld…  

 

Lees ook: