Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Carrièreswitch voor Roxeanne Hazes? ‘Het gaat mij aan het hart’

Carrièreswitch voor Roxeanne Hazes? ‘Het gaat mij aan het hart’

Carrièreswitch voor Roxeanne Hazes? ‘Het gaat mij aan het hart’

Roxeanne Hazes isin het dagelijks leven druk bezig met haar muziekcarrière, maar besloot tussendoor een carrièreswitch te maken. De zangeres heeft namelijk een kinderboek over pesten geschreven. Het prentenboek Grapje! is vanaf 12 tot en met 25 september verkrijgbaar bij Kruidvat.

Het boek maakt deel uit van de serie Onze Wereldboeken waarbij maatschappelijke thema’s toegankelijk worden gemaakt voor kinderen. De thema’s zijn gekoppeld aan een goed doel. Roxeanne werkte samen met de stichting Stop Pesten Nu. Per jaar verschijnen er twee boeken in de serie. De tweede schrijver wordt later bekendgemaakt.

Lees ook
Het moment is daar: André Hazes verbreekt mediastilte en kondigt comeback aan

Pesten

Roxeanne laat weten dat ze direct “ja” zei toen ze werd gevraagd om het boek te schrijven. “Pesten is iets dat mij aan het hart gaat. Ik ben vroeger zelf gepest en een paar jaar geleden ben ik op mijn oude middelbare school langs geweest om daarover te vertellen. Ik wil jongeren bewust maken van wat het met je kan doen, in de hoop dat het op een dag uit de wereld is. Iedere pester die we kunnen bereiken, is er één.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress