Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Caroline van B&B Vol Liefde moet haar huis verkopen

Caroline van B&B Vol Liefde moet haar huis verkopen

Caroline van B&B Vol Liefde moet haar huis verkopen

Alsof B&B Vol Liefde-ster Caroline nog niet genoeg te verduren heeft gehad op liefdesgebied (de vonk tussen haar en B&B-gast Eric sloeg toch niet over), moet ze nu wegens economische reden haar ‘kind’ (het huis, dus) verkopen. Dit laat ze weten in een emotionele post op haar Instagram. 

Lodge Rose’s Heart

In 2019 kocht Caroline ‘Lodge Rose’s heart’ in Bad Kleinchirchheim. Door de coronacrisis heeft ze flink minder gasten mogen ontvangen dan andere jaren en dat betekent dat ze het hoofd niet meer boven water weet te houden. Met pijn in haar hart moet ze afscheid nemen van haar stulpje.

Emotionele Instagrampost

In een emotionele Instagrampost laat Caroline weten dat ‘de lichten zijn gedoofd’, maar ze blijft geloven in ‘nieuwe avonturen en het vieren van het leven.’ “Met trots, hart, ziel, bloed, zweet en tranen heb ik Lodge Rose’s Heart geschapen. Met pijn in mijn hart moet ik, vanwege economische redenen, door COVID-19 nu afscheid nemen van mijn “kind”.”

‘Bedankt ook aan de mensen die mij verguisd hebben’

Ze vervolgt met het bedanken van iedereen, in het speciaal de mensen die bij haar hebben gelogeerd en met wie ze geluksmomenten heeft mogen bleven. Ook haar vrienden en familie worden aangehaald als bedankje. Daar laat ze het niet bij, ze bedankt ook onverwacht publiek: “Dank ook aan de mensen die mij verguisd en teleurgesteld hebben; door jullie ben ik een nog krachtiger persoon geworden.” Als raspositivo sluit ze de post af met: “Op naar een nieuw en onbekend avontuur. Keep on moving, keep the faith, it’s all about the climb! Nederland; ik kom eraan!🌹❤️”

Tekst gaat verder onder post 

Eric en Caroline, B&B Vol Liefde

Aan het einde van B&B Vol Liefde was er dan de langverwachte kus tussen Eric en Caroline. Toch was de liefde geen lang leven beschoren. Na wat heen en weer geapp en gebel en een lunchafspraak in de B&B, bleek het daar toch niet Vol Liefde te zitten. Helaas. Maar misschien vindt Caroline haar liefde nu in Nederland. Verandering van omgeving kan zomaar nét zijn wat ze nodig had.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: © RTL/B&B Vol Liefde