Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers schrikken van uiterlijk Caroline Tensen in ‘Eén tegen 50’: ‘Foutje botox ben ik bang’

Kijkers schrikken van uiterlijk Caroline Tensen in ‘Eén tegen 50’: ‘Foutje botox ben ik bang’

Kijkers schrikken van uiterlijk Caroline Tensen in ‘Eén tegen 50’: ‘Foutje botox ben ik bang’

Caroline Tensen (56) is al jaren het bekende gezicht van de spelshow ‘Eén tegen 100’, die door de coronacrisis is veranderd in ‘Eén tegen 50’. In de aflevering van zondagavond ziet ze er alleen ineens heel anders uit. Wat is er gebeurd met haar gelaat? Waar kijkers zich geschokt afvragen of er iets mis is gegaan met fillers of botox, geeft de presentatrice tekst en uitleg over de situatie.

Gezicht Caroline Tensen

De verschijning van Caroline Tensen in Eén tegen 50 afgelopen zondag heeft behoorlijk wat tongen losgemaakt op Twitter. De reacties stromen binnen gedurende de aflevering en die hebben alles te maken met het gezicht van de blondine.

Geschokte reacties

Het valt kijkers van de quiz op dat er nauwelijks wordt ingezoomd op de presentatrice tijdens de show. “Wat is er met Caroline Tensen gebeurd?”, vraagt een geschokte fan zich af. “Haar hele gezicht is anders en haar bovenlip doet niet meer mee”, valt een ander op. Een kijker van Eén tegen 50 denkt wel te weten wat er aan de hand is. “Van afstand zie ik alleen haar lippen bewegen en de rest niet… foutje botox ben ik bang!”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Gevallen met e-bike

Al aan het begin van de aflevering legt Caroline uit wat er met haar gezicht gebeurd is, wat erop wijst dat veel kijkers van Eén tegen 50 pas later hebben ingeschakeld. Tensen begint het programma namelijk met een verklaring wat betreft haar veranderde look en dat blijkt een behoorlijk pijnlijk ongelukje te zijn geweest. Als u denkt: ‘Wat heeft die vrouw voor gek gezicht vanavond.’ Ik heb hier gestaan met gebroken armen, gebroken been, twee geopereerde schouders, maar deze hadden we nog niet gehad”, begint Tensen. “Ik ben namelijk met mijn e-bike heel hard gevallen op mijn gezicht.” Gelukkig stond visagist Leco van Zadelhoff (52) klaar om Caroline van een laagje make-up te voorzien. De presentatrice: “Leco heeft zich helemaal uitgeleefd.”

Geen botox of fillers

Zelf benadrukt de blondine nog eens dat er dus niets mis is gegaan met plastische chirurgie. “Als u denkt: ‘Zit ze te knipogen of zijn haar fillers mislukt…’ Dat is het niet. Gewoon origineel tand door de lip. Maar dat neemt niet weg dat ik onwijs zin in heb om dit gewoon te gaan doen. Ik hoop dat u er aan went.”

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#CarolineTensen is een held! Keihard onderuit en ze staat er vanavond gewoon voor Eén Tegen 50? (20:00 uur #RTL4).

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

Complimenten

Als kijkers eenmaal weten wat de situatie is, kunnen ze niet anders dan Caroline de hemel inprijzen. “Gehavend door een val en dan tóch een show presenteren. Knap hoor”, luidt een van de vele reacties op Twitter. Ook schrijft iemand: “Ongeluk met je fiets, gezicht open, tand door je lip en daar dan toch gewoon staan vanavond. Dan ben je stoer.”

Lees ook
Dit vond Twitter van Dionne Stax’ debuut bij DNA onbekend

Powervrouw

Ook op Instagram stromen de lovende woorden binnen. “Jeetje, ik dacht al: wat is er met haar aan de hand? Vreselijk, maar het had nog erger gekund. Echt een bikkel dat ze daar gaat staan! The show must go on“, laat een fan weten. Ook wordt Tensen een “powervrouw” en een “doorzetter” genoemd. “GEWELDIG!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws, Twitter | Beeld: still, Instagram