Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Petpartners in crime: Carice van Houten deelt prachtige foto van boottocht met zoontje

Petpartners in crime: Carice van Houten deelt prachtige foto van boottocht met zoontje

Petpartners in crime: Carice van Houten deelt prachtige foto van boottocht met zoontje

Carice van Houten (43) is erg op haar privéleven gesteld en deelt dan ook weinig over haar leven met acteur Guy Pearce (52) en hun zoontje Monte (3). Toch vangen we zo af en toe een glimp op van het ventje van wie wél algemeen bekend is dat-ie beschikt over jaloersmakend lange lokken.

Schip ahoy

Afgelopen weekend maakte de wereldberoemde actrice een fijn boottochtje met Monte, zo is te zien op een nieuw kiekje dat ze deelt op haar Instagram. Op de foto, gemaakt over de schouder van een andere passagier met blond haar (zus Jelka, is that you?), zien we Carice met zoontje Monte op schoot.

Prachtig plaatje

Liefdevol kruipt hij – met een plastic paard in zijn hand – bij zijn moeder (mogelijk omdat het aan de frisse kant was: we zien truien en dekens). Beiden zijn met een pet op van huis is gegaan, wat er te leuk uitziet. Het jochie met een rood, stoffen exemplaar, Carice met haar oranje MTV-truckerspet. Ondanks dat we Monte’s gezicht niet te zien krijgen, straalt de liefde tussen moeder en zoon van de prachtige foto af.

Mysterieuze Monte

Carice houdt Monte al sinds zijn geboorte buiten de schijnwerpers, maar vindt dat af en toe best moeilijk. “Elke dag zie ik ook hoe andere mensen foto’s van hun kind posten en die trots voel ik óók – ik wil hem ook laten zien! Ik heb best wel écht een heel mooi lief kindje gemaakt”, vertelde Carice afgelopen najaar in een interview met HP/De Tijd. Carice zei het wel of niet delen van je kind op sociale media een ingewikkeld ding te vinden. “Ik weet nog niet zo goed hoe ik me daartoe moet verhouden. Hij heeft er ook niet om gevraagd. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat hij later boos zegt: ‘mama, waarom heb je geen foto’s van me gepost?’. Tot nu toe denk ik: ik laat het even zo.”

Lees ook
Carice van Houten blijkt exacte kopie van haar moeder: ‘Ik dacht echt even dat jij het was’

Liefdesgeluk

Ook vriendlief Guy Pearce, de Britse acteur bekend van onder meer Memento en The Count of Monte Cristo, houdt Carice verborgen voor de media. Samen met Guy, die ze leerde kennen op de set van Brimstone, verhuisde ze eerder dit jaar van hartje Amsterdam naar een miljoenenvilla buiten de stad. In Amstelveen kochten ze een ‘paleis’ van maar liefst 272 vierkante meter, waar ze ruim 2,2 miljoen voor neertelden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress