Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Twitter los op ‘nieuw gebit’ en ‘botox-bakkes’ van Carice van Houten: actrice bijt van zich af

Twitter los op ‘nieuw gebit’ en ‘botox-bakkes’ van Carice van Houten: actrice bijt van zich af

Twitter los op ‘nieuw gebit’ en ‘botox-bakkes’ van Carice van Houten: actrice bijt van zich af

Maanden geleden dook er al een trailer op van ‘Red Light’, een crime-drama van én met Carice van Houten (44) en Halina Reijn (45) in de hoofdrollen. De langverwachte en nu al bekroonde serie gaat deze week ein-de-lijk van start, en om die reden schoof Carice maandagavond aan in ‘Jinek’. Waar de actrice honderduit sprak over de nieuwe show, ging het op Twitter vooral over haar gebit. Want wat was er met haar tanden gebeurd? Inmiddels heeft de brunette gereageerd op alle ophef en bijt ze (pun intended) van zich af op sociale media.

Tanden Carice van Houten

Maandagavond draaide Twitter weer overuren. Niet alleen een nieuwe aflevering van Het Familiediner maakte de nodige tongen los, ook stroomde het sociale medium vol tijdens de uitzending van Jinek. Kijkers van de talkshow raakten niet uitgepraat over het uiterlijk Carice van Houten en haar ‘nieuwe gebit’ was dan ook het gesprek van de avond.

De tekst gaat verder onder de video.

‘Net dochter van Marije Helwegen’

Televisiekijkers vragen zich massaal af waarom Carice iets aan haar gebit heeft laten doen. “Waarom? En ja, je mag het zelf weten allemaal. Alle vrouwen van de wereld. Maar jullie gaan allemaal op elkaar lijken. Waarom? Jouw (eigen) tanden waren de mooiste en liefste”, aldus een kijker van Jinek. Ook het strakke gezicht van de actrice maakt de nodige tongen los op Twitter. Ze krijgt zelfs de term ‘botox-bakkes’ naar haar hoofd geslingerd. “Jeetje, Carice van Houten lijkt wel de dochter van Marije Helwegen. Ik schrik me dood.”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Reactie Carice

Alle commotie is ook Carice niet ontgaan en de actrice is dan ook in de virtuele pen geklommen om erop te reageren. “Haha, dit is het gezicht van iemand die ‘verbouwd’ is?”, bijt ze van zich af. “Kijk maar naar de serie, dan kun je het misschien allemaal ‘beoordelen’. Fijne dag!”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Rete spannend: hier is de veelbelovende eerste trailer van nieuwe serie Carice en Halina

Red Light

In Red Light raken de levens van Sylvia (Carice van Houten), Esther (Halina Reijn) en Evi (Maaike Neuville) onbedoeld met elkaar verwikkeld na een mysterieuze verdwijning. De drie komen terecht in de duistere wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Amsterdam en Antwerpen. De eerste beelden doen vermoeden dat ons een loeispannend binge-avontuur te wachten staat. En lang wachten hoeft inmiddels niet meer; vrijdag 19 februari wordt de eerste aflevering uitgezonden op NPO1.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, Superguide.nl, Twitter | Beeld: still