Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Candice Swanepoel vernoemt zoontje naar tropische vogel

Candice Swanepoel vernoemt zoontje naar tropische vogel

Candice Swanepoel vernoemt zoontje naar tropische vogel

Victoria’s Secret Angel Candice Swanepoel is in blijde verwachting van haar eerste kindje. Het zal niet lang meer duren voor het topmodel en haar verloofde Herman Nicoli hun zoontje mogen verwelkomen, en nu is de naam voor het kindje zelfs al naar buiten gebracht! Volgens de Braziliaanse editie van Vogue zal het jongetje vernoemd worden naar een tropische vogel.

Op safari
Vogue Brazilië was aanwezig bij de indrukwekkende babyshower van Candice en het thema van het feestje was safari. De keuze voor het tropische thema was gebaseerd op Zuid-Afrika, waar het 27-jarige topmodel geboren is. Op de taart en de vele cupcakes prijkten geheel in stijl giraffes, leeuwen, apen en olifanten.

Tropische vogel
Tijdens de feestelijke gebeurtenis werd ook de naam van de soon-to-be-born onthuld. Volgens Vogue Brasil zal het jongetje, dat binnen een paar weken geboren zal worden, Anacã gaan heten. “Anacã is een vogel uit het Amazonegebied”, schrijft Vogue op Instagram bij foto’s van het feestje. De anacã, kraagpapegaai in het Nederlands, komt onder meer voor in Brazilië. En dat is dan weer het geboorteland van Candice’ verloofde.

Modellenkoppel
Candice en haar verloofde Herman ontmoetten elkaar toen het topmodel 17 jaar was, en zijn nu al tien jaar samen. Herman is net als Candice werkzaam als model. Afgelopen maart maakte het stel bekend hun eerste kindje te verwachten, en niet veel later brachten ze het nieuws naar buiten dat het een jongetje is.

Bekijk de foto van Vogue Brazillië hieronder!

Ook Candice deelde een foto op Instagram, waarop alle taarten en andere lekkernijen te zien zijn. Zo cute!

https://www.instagram.com/p/BJJVNeZg3Nx/?taken-by=angelcandices

Bron: Telegraaf

Lees ook: