Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Cameraman verklapt: ‘diva’ Meghan Markle wil dít lichaamsdeel echt niet op beeld hebben

Cameraman verklapt: ‘diva’ Meghan Markle wil dít lichaamsdeel echt niet op beeld hebben

Cameraman verklapt: ‘diva’ Meghan Markle wil dít lichaamsdeel echt niet op beeld hebben

Dat veel celebrities nogal bijzondere eisen hebben als ze op televisie komen of een optreden geven, dat wisten we al. Maar ook hertogin Meghan Markle heeft zo haar eigenaardigheden. Een cameraman verklapt dat er één lichaamsdeel van Meghan is dat de cameramensen echt niet mochten filmen. 

Een echte diva

De cameraman blijft het liefst anoniem, maar vertelt dat hij jaren met Meghan Markle heeft gewerkt. Zelfs nog in de periode dat Meghan actrice was. Helaas is de cameraman niet heel positief over zijn tijd met de hertogin.

“Lang voordat ze de prins ontmoette, werd ze al prinses genoemd”, geeft hij aan. Veel mensen stoorden zich aan de houding van Meghan op de set. “Ze was heel veeleisend en ronduit grof. Ik had geen idee wie ze was, maar ze gedroeg zich als een diva.”

Lees ook
Te schattig: Harry en Meghan delen eindelijk een foto van dochtertje Lilibet

Het verboden lichaamsdeel van Meghan Markle

Meghan was veeleisend, ook vóór de camera’s. Meghan wilde namelijk niet dat een bepaald lichaamsdeel van haar gefilmd zou worden.

“Ze heeft schijnbaar een hekel aan haar voeten. Een collega filmde haar voeten en iedereen keek hem aan alsof hij gek was. Ik weet niet meer of het ook aan mij verteld is, maar het was blijkbaar algemeen bekend dat Meghans voeten niet op beeld mochten worden vastgelegd.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress