Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > BZV-koppels geven update over liefdesleven: ‘Ze wil minder gaan doen om meer op de boerderij te helpen’

BZV-koppels geven update over liefdesleven: ‘Ze wil minder gaan doen om meer op de boerderij te helpen’

BZV-koppels geven update over liefdesleven: ‘Ze wil minder gaan doen om meer op de boerderij te helpen’

Het was een zeer succesvol Boer zoekt Vrouw-seizoen. De meeste boeren werden gelukkig in de liefde. Boer Evert is nog steeds samen met Maud en Hans en Annette zijn ook nog bij elkaar. Deze BZV-koppels geven een update over hoe het nu gaat met hun relatie. 

BZV-koppel Evert en Maud

Maud was een van de meest besproken Boer zoekt Vrouw-kandidaten ooit. Eerst vonden kijkers haar heel intens, maar langzaamaan werd Maud steeds meer geliefd. Evert koos na de logeerweek voor Maud en kijkers waren dolblij voor de tortelduifjes. Op de Boer zoekt Vrouw-website geven Evert en Maud antwoord op prangende vragen van fans.

“Waar kunnen we de vlogs van Maud kijken? Wij, ik spreek namens heel Nederland, willen MEER MAUD!! Fan vanaf het eerste uur, wat een ontwapenend mens!”, reageert een enthousiaste fan. “Ah wat leuk om te horen. Maar dit heb ik speciaal gedaan voor de reünie aflevering. Ik vond het zelf heel leuk om te doen en in de woonkamer werd heel hard gelachen. Maar voorlopig gaan we even in alle rust genieten van elkaar”, reageert Maud.

Een andere fan wil weten of het duo een Instagram-kanaal wil starten met leuke foto’s op de boerderij. “Nou, ik ben niet zo fotogeniek en ik ben daar ook veel te druk voor”, reageert Evert nuchter. Evert vindt het wel ontzettend leuk dat Maud nu in zijn leven is. “Vooral ook om samen te eten, samen koffie te drinken. Ze helpt vooral mee met melken, elke ochtend en elke avond. Dat vindt ze heel leuk om te doen.”

Maud zit er overigens niet mee dat sommige mensen haar niet leuk vinden. “Het maakt me nu niet meer uit wat mensen van me vinden en zit het me ook minder in de weg. Daarom vind ik het leven op de boerderij ook zo fijn. Het voelt als een eiland. Fijn tussen dieren en niet te veel mensen overal.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Bzv-koppels

Lees ook
BZV-Janine vertelt over korte breuk met Sander: ‘De tijd genomen om goed na te denken’

BZV-koppel Hans en Annette

Ook BZV-koppel Hans en Annette zijn nog helemaal gek op elkaar. Ze proberen elkaar elk weekend te zien. “We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en samen te zijn. Nu na de reünie aflevering bleef ze gezellig de hele week”, onthult Hans.

De twee wonen niet echt bij elkaar in de buurt, maar ze zijn al wel toekomstplannen aan het maken. Annette werkt overdag in een kledingwinkel terwijl Hans druk is met zijn paarden. Maar wie weet gaat Annette binnenkort vaker naar de boerderij.

“Ze vindt het heel leuk om in een kledingwinkel te werken. Dus misschien dat dat in de buurt kan. Maar dat wil ze wel minder gaan doen om meer samen op de boerderij te zijn en gezellig mee te helpen. Dat vindt ze ook heel leuk.”

bzv-koppels

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Linelle Deunk – KRO-NCRV